Amb el talent i la cultura local

Junts per Tiana ha apostat sempre pel talent local. L’art i la cultura que omple el poble amb un gran ventall interdisciplinari d’artistes, associacions i entitats és el que fa el poble viu.

La cultura ens fa més savis, desperts, ens fa ser millors persones. Ens fa més lliures. Per això aquest 2021, quan la pandèmia ens ha deixat respirar una mica i quan s’han alleugerit les mesures, hem reimpulsat l’Espai Cultural i l’hem volgut obrir als artistes locals perquè mostressin la seva obra al poble. Com un suport més als que fan bategar el poble viu.

Teresa Soldevila, Mario Tarragó, Ricard Aymar, Marc Soldevila, Enric Monreal, i la reposició de “Les cases pairals de Tiana” de Josep Salvatierra i Xavier Rodrigo han omplert d’art l’Espai Cultural aquests mesos del 2021. També l’art de les joies de Pauet Riba, les cançons de Caïm Riba, i els escriptors locals que van fer un sant Jordi viu: Roger Tartera, Quima Utrera, Ferran Vallespinós, Pau Riba i Bea Puerta.

 

Més de 1.000 persones han passat aquests primers mesos de l’any per l’Espai Cultural, fent-lo bategar com un cor del poble viu que volem que sigui Tiana i consolidant-lo com un dels espais neuràlgics de la cultura local.

Aquest darrer trimestre de l’any, a més, l’Espai Cultural obre les portes a nous projectes i als més petits amb el taller de música VIP i una mostra de cara les festes de Nadal.

Amb les ganes de seguir donant suport als artistes i la cultura de Tiana, obrim més que mai les portes de casa nostra per a totes aquelles persones que vulguin expressar-se artísticament posant l’Espai Cultural a disposició de totes les entitats, associacions i artistes del poble.

Donem suport a la cultura, essencial, ara i sempre.

 

Necessites l’Espai Cultural? Envia’ns un mail aquí: junts@juntstiana.cat

Sigues mecenes de l’Espai Cultural per un 1€ al mes: https://www.teaming.net/projectemecenes

 

Et pot interessar

Escriu aquí el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.