‘Pandèmia’, de Mario Tarragó, la nova exposició de l’Espai Cultural

Divendres, 19 de març, inaugurem “Pandèmia”, una exposició d’obra nova de l’artista tianenc Mario Tarragó. La mostra, formada per 8 dibuixos, és un reconeixement a totes les persones que han patit aquest darrer any marcat per la covid-19. A la vegada, és una mostra més del suport de Junts per Tiana a la cultura, a l’art i als artistes locals, que també han patit els darrers mesos els estralls de les restriccions i mesures per pal·liar la pandèmia mundial.

Ara que fa un any del decret d’estat d’alarma, Junts per Tiana vol reconèixer totes aquelles persones que ho han passat malament i també als qui han ajudat com a voluntaris o des de els seves feines.

L’exposició s’ha plantejat com una mostra amb obra nova de Tarragó, i també assequible econòmicament, perquè tothom qui ho vulgui pugui tenir una obra de l’artista a casa. Tots els dibuixos estan a la venda.

La inauguració serà en sessió continuada des de divendres fins diumenge, per poder garantir les mesures covid-19. Divendres, 19 de març, obrim de 18 h a 21 h perquè tots aquells que ho vulguin puguin visitar la mostra i parlar amb l’artista.

A més, per primer cop, posem en marxa els “Dissabtes d’autor”. El 27 de març, de 9 h a 11:30 h i de 17 h a 19 h, Tarragó estarà present a l’exposició per fer retrats personalitzats de tots aquells visitants que ho vulguin. Si esteu interessats també podeu demanar cita previa a aquest mateix telèfon: 682 441 547.

 

L’exposició és una mostra de suport més de Junts per Tiana a l’art i la cultura locals, als artistes de Tiana, Un aparador per acostar el treball artístic dels professionals de la cultura.

L’exposició ‘Pandèmia’ es podrà visitar del 19 de març a l’1 d’abril, a l’Espai Cultural, a l’Avinguda Isaac Albéniz, 19. L’horari és els dies de cada dia d’11 h a 13 h i de 17 h a 19 h i els caps de setmana d’11 h a 17 h. 

 

 

 

Cultura segura

L’Espai Cultural reobre la seva activitat després del llarg parèntesi provocat per la pandèmia de la Covid-19.

La sala d’exposicions s’ha adaptat a totes les mesures, per això, s’ha reduït l’aforament i només 4 persones podran visitar la mostra simultàniament. Es farà, també, un registre de visitants i se’ls prendrà la temperatura. La sala compta amb gel hidroalcohòlic, mascaretes i sistema de ventilació.

El divendres, 19 de març, la terrassa d’entrada de l’Espai Cultural està marcat per unes creus a terra, perquè els visitants puguin assistir a l’obertura de la mostra, amb aforament limitat i respectant les distàncies. Cada mitja hora hi haurà rotació de visitants per evitar l’acumulació de persones i garantir que tothom qui ho vulgui pugui participar de la inauguració.

Projecte Mecenes

Vols ser mecenes de l’Espai Cultural?

Ara pots fer més gran el poble viu amb només 1€ al mes.

El Projecte Mecenes està destinat a totes aquelles persones que vulguin col·laborar en la programació de l’Espai Cultural. És una manera més de contribuir a la cultura i l’art i a mantenir viu un espai obert a tot el poble i als artistes i entitats.

Amb la teva aportació mensual d’1€ ens ajudes a fer més gran l’espai cultural.

Només cal que cliquis aquí

Et pot interessar

Un Comentari

Què n'opines?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.