L’Espai Cultural reobre amb l’exposició “La meva Tiana”

L’Espai Cultural de Junts per Tiana reobre aquest divendres amb una mostra 100% que omplirà aquestes festes de Nadal. L’artista tianenca Teresa Soldevila presenta l’exposició “La meva Tiana“. 10 aquarel·les que reprodueixen 10 racons de Tiana.

L’exposició es podrà visitar cada dia, del divendres 18 de desembre al diumenge 3 de gener, a l’Espai Cultural, a l’Avinguda Isaac Albéniz, 19, en horari de matí i tarda. De dilluns a divendres, d’11 h a 13 h i de 17 h a 19 h, i els caps de setmana, d’11 h a 13 h.

Els dies de Nadal, Sant Esteve i Cap d’Any, l’exposició estarà tancada. Els dies 24 i 31 de desembre l’exposició obrirà només d’11 h a 13 h.

Totes les obres estan a la venda.

Apostem per la cultura i pels artistes locals. Perquè la cultura no és un luxe i perquè, ara més que mai, la creació, el talent, l’enginy, l’art, necessita un impuls encara més gran. La cultura ens fa més grans i més savis.

Per això, l’Espai Cultural reobre les seves portes per donar un impuls al poble viu i a la cutura, i ho fa amb una de les artistes locals que millor sap plasmar la realitat del paisatge tianenca. La Teresa Soldevila.

Amb ella us volem acompanyar aquestes festes i ens agradaria que ens acompanyéssiu també vosaltres.

L’Espai Cultural compta amb totes les mesures per evitar el contagi de la covid-19 i em reduït l’aforament perquè la cultura que s’hi respiri dins sigui segura.

Amb els nostres millors desitjos per un 2021 pròsper us convidem a casa nostra i us fem unes fortes abraçades nadalenques.

Cultura segura

L’Espai Cultural reobre la seva activitat després del llarg parèntesi provocat per la pandèmia de la Covid-19.

La sala d’exposicions s’ha adaptat a totes les mesures, per això, s’ha reduït l’aforament i només 3 persones podran visitar la mostra simultàniament. Es farà, també, un registre de visitants i se’ls prendrà la temperatura. La sala compta amb gel hidroalcohòlic, mascaretes i sistema de ventilació.

 

 

Projecte Mecenes

Vols ser mecenes de l’Espai Cultural?

Ara pots fer més gran el poble viu amb només 1€ al mes.

El Projecte Mecenes està destinat a totes aquelles persones que vulguin col·laborar en la programació de l’Espai Cultural. És una manera més de contribuir a la cultura i l’art i a mantenir viu un espai obert a tot el poble i als artistes i entitats.

Amb la teva aportació mensual d’1€ ens ajudes a fer més gran l’espai cultural.

Només cal que cliquis aquí

Et pot interessar

Escriu aquí el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.