Un grup de tianencs i tianenques, persones inquietes pel present i el futur del poble, coincidim que cal fer pinya per un projecte basat en una nova manera de fer política. Calen veus plurals i crítiques. Persones preparades per (re)pensar Tiana i treballar per demostrar que un nou model polític és possible.

Què volem?

Volem un poble viu i dinàmic. Un poble per treballar-hi, per anar a comprar, passejar i fer-hi activitats. Un poble per viure-hi. Un poble verd, amb qualitat de vida per als que hi viuen i per a les generacions futures.

 

Llista Junts Tiana 2023

 

Volem fomentar la participació ciutadana per construir un projecte coherent i transparent que recuperi l’interès de la ciutadania per la política i que situï les persones al centre de les prioritats municipals. Volem unes institucions obertes al poble.

Volem un projecte que il·lusioni, engresqui i cohesioni governants, la ciutadania, les escoles, les entitats culturals i esportives, la infància, la joventut, persones adultes i grans, per moure Tiana, sense oblidar el passat, plenament dins el segle XXI i mirant cap al futur.

Per tot això, treballem per construir un espai polític local alternatiu que permeti, amb un consens social ampli, horitzontal i plenament democràtic, vertebrar una candidatura ciutadana per a les eleccions municipals que doni resposta a l’escenari actual de Tiana.

 

L'agrupació electoral

L'Assemblea és l'òrgan decisori i es reuneix com a mínim un cop al mes al local social de Junts. Està oberta a tothom. L'assemblea escull la llista, elabora el programa electoral i orienta l'activitat institucional. El Consell de Coordinació té funcions executives entre assemblees.

L'Assemblea

L'Assemblea

Consulta les actes de les assemblees de Junts Tiana.

El Consell de Coordinació

El Consell de Coordinació

Gemma Liñán és la Coordinadora de l'Assemblea.

El codi ètic

El codi ètic

Consulta'l aquí. És d'obligat compliment per a tota l'organització.

El reglament intern

El reglament intern

El reglament fixa el funcionament intern de l'agrupació d'electoral.

Què és una agrupació electoral?

Les agrupacions d’electors i electores són figures legalment reconegudes per la llei electoral que aglutinen un grup de ciutadans que concorren a les eleccions municipals. Es presenten per una convocatòria electoral en concret i per poder-ho fer només cal que presentin l’aval d’un nombre concret de signatures que depèn del nombre d’habitants del municipi on es presenten. A Tiana, fan falta 100 firmes, que ha de validar el secretari municipal. Després es lliuren a la Junta Electoral de zona, que és qui dona validesa a l’agrupació d’electors i formalitza la candidatura.

Participa

Participa

Ens reunim cada mes. Les reunions son obertes a tot el poble.

Ajuda'ns

Ajuda'ns

Fes un donatiu i et regalarem una samarreta de La Tiana que M'agrada o un joc de poble.

Segueix-nos

Segueix-nos

Estigues al dia de tot el que fem per Facebook, Twitter o Instagram.