Participa

Com puc formar part de l’assemblea?

Junts per Tiana som una agrupació d’electors que ens vam presentar a les eleccions municipals del 2015. Tenim dos regidors a l’Ajuntament de Tiana després d’obtenir 725 vots (18,44% dels vots). Som la tercera força municipal. Treballem des de l’oposició per intentar fer de Tiana un poble millor.

Ens reunim cada dues setmanes en assemblea al Casal o a l’Escorxador. Les assemblees són obertes a tot el poble. Segons el codi ètic, només es pot votar si s’ha assistit a les dues últimes reunions i s’ha signat el manifest. Si voleu assistir-hi, podeu contactar amb nosaltres o venir-hi directament. Anunciem la convocatòria a l’agenda i per Facebook.

Com puc fer arribar les meves propostes?

Pots aportar les teves propostes venint a les assemblees, enviant-nos un missatge des de la bústia de Junts per Tiana, des de junts@juntstiana.cat o a través de l’oficina d’atenció a la ciutadania de Junts per Tiana.

Com puc col·laborar econòmicament?

Tenim un número de compte per fer donacions de Triodos: ES38 1491 0001 2321 7211 0526.

Si feu l’aportació, us facilitarem un certificat de donació. Abans de fer l’aportació, us podeu posar en contacte amb nosaltres a:junts@juntstiana.cat.

Com puc estar al dia de l’activitat de Junts?

Et pots subscriure a la nostra llista de correu electrònic. T’enviarem un correu al mes, tampoc t’atabalarem massa. També ens pots seguir per Facebook, Twitter, Instagram, YouTube i Flickr. I des de l’apartat de notícies de la nostra web.

Què n'opines?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada