Saps que ens pots ajudar a créixer? I que les donacions desgraven en la teva declaració de la renda? Pots fer la donació fent una transferència bancària a aquest número de compte de la banca ètica Triodos:

ES38 1491 0001 2321 7211 0526

També pots fer un ingrés via Paypal des d’aquí.

Gràcies
25
  • Obsequi: una bossa amb un joc Som Poble
Moltes gràcies
50
  • Obsequi: una samarreta de La Tiana que M'agrada
Moltíssimes gràcies
100
  • Obsequi: una caixa de jocs Som Poble
Quan facis la transacció indica nom, cognoms, DNI i adreça postal i envia’ns el comprovant a donacions@juntstiana.cat. La llei de partits polítics obliga que totes les donacions siguin nominatives. Les transferències no identificades seran retornades. 
Si fas l’aportació, et facilitarem un certificat de donació perquè el puguis incloure a la teva declaració de la renda. Te l’enviarem per correu electrònic. 
Junts Tiana informa que les dades obtingudes en la realització de les donacions a l’agrupació d’electors seran tractades en virtut de la donació, lliure i voluntària, realitzada. Les dades personals seran tractades amb l’única finalitat de gestionar la donació i donar compliment legal a la normativa en matèria de donacions. Les dades seran conservades d’acord amb les exigències legals i / o fins a la prescripció de les accions que se’n puguin derivar. Les dades personals únicament seran comunicades a les entitats bancàries per a la materialització de la donació realitzada. Si no esteu d’acord amb el tractament realitzat, us hi oposeu o no l’autoritzeu, la donació no podrà fer-se. El responsable del tractament de les dades personals és l’agrupació d’electors Junts Tiana amb domicili a l’avinguda Joan Garí, 24 Tiana. D’acord amb l’establert en la normativa de protecció de dades, podeu exercir el dret d’accés, de rectificació, de cancel·lació i d’oposició respecte a les dades personals subministrades, mitjançant el full de sol·licitud que posarà a la teva disposició l’entitat, dirigida al responsable del fitxer i enviada a l’adreça abans indicada.  

Escull el teu obsequi

El sistema de donacions de Junts funciona com un crowdfunding. A partir dels 25 euros, per la teva donació tens un obsequi de regal. Ajuda’ns a fer créixer Junts Tiana i t’obsequiarem amb un joc de poble o una samarreta de La Tiana que m’agrada.