Isaac Salvatierra Pujol

Alcalde de Tiana. Periodista. Professor de Comunicació a la UB. 45 anys.

L’Isaac va néixer a Tiana l’any 1977. Amb 19 anys porta el projecte de Ràdio Tiana a l’Ajuntament, que li accepta íntegrament i li encarrega que el desenvolupi i formi l’equip per a l’emissora municipal. Part de la seva família treballa per la instauració de la democràcia des de Tiana durant els anys de la Transició.

Quan li pregunten perquè es va engrescar amb el projecte de Junts per Tiana sempre diu: “Sempre he entès aquest projecte com una manera d’estimar el meu poble i retornar-li el que m’ha donat. Com un servei a la comunitat”. Va fer molts anys teatre amb l’Agrupació Artística del Casal. De fet, va anar a l’escola a Badalona i les entitats van ser la via d’integrar-se al poble.

La seva gran passió és el periodisme. Ha estat director de Ràdio Tiana, cap d’informatius de RAC1, cap de l’edició digital del diari ARA i delegat a Nova York per l’Agència Catalana de Notícies. És llicenciat en Comunicació Audiovisual. A banda de fer d’alcalde, dona classes de Comunicació a la Universitat de Barcelona i està fent el doctorat amb una tesi sobre periodisme i intel·ligència artificial.

Des de l’abril del 2022 és alcalde de Tiana. Va ser un dels impulsors de la plataforma Km0 i fundador de la primera agrupació d’electors de Tiana. Des del 2015 és regidor a l’Ajuntament de Tiana i portaveu del grup municipal de Junts per Tiana.

Cristina Comas Spada

Regidora de Poble Viu. Botiguera. 54 anys.

La Cris va néixer a Tiana l’any 1968. És neta d’estiuejants. És un cul inquiet. Potser per això ha posat els peus en diverses entitats com el Casino, l’Agrupació Artística del Casal i l’ACIST on va ser la presidenta. S’ha implicat per fer una Tiana millor des de l’Ajuntament, amb la comissió de Festes, i des de fora, amb la Tiana del Segle XXI. Li agrada el bàsquet. I això li ve del seu oncle, en Manel Comas. La Cris era habitual del “Jamaica”, ara can Gaietà, i de la Plaça dels Peixos en aquella època en què Marc Parrot tocava per als amics i en Manolo Mancebon feia les guàrdies nocturnes. Ha  treballat a la peixateria Cuní del seu marit i primer ho va fer al Verd és bo amb la seva germana. Això fa que cada dia hagi estat en contacte amb Tiana i la seva gent.

La Cristina és regidora de Junts per Tiana. El 2014, quan va intervenir en un ple en el torn del públic, des del govern li van dir que si volia treballar per Tiana es presentés a unes eleccions. I dit i fet. Va ser una de les fundadores de la plataforma Km0 i de Junts per Tiana. Des de l’abril del 2022 és regidora de Poble Viu. És la impulsora d’un nou model de cultural de Tiana, transformant la nova Festa Major i renovant la cavalcada de Reis.

Núria Amado Román

Regidora d’Urbanisme Sostenible i Espai Públic. 56 anys.

La Núria va néixer l’any 1966 a Badalona. Fa 24 anys que viu a Tiana. Es va enamorar del poble i del seu entorn, de la tranquil·litat que es respirava. La Núria ha viscut als Vessants, les Costes, can Gaietà i Creu de Terme. És una de les fundadores de l’Associació de Veïns de les Costes i és una mostra de l’apoderament que poden i han de tenir els veïns i veïnes de tot municipi. Crítics amb el poder i al servei de la comunitat.

Des de l’abril del 2022 és regidora d’Urbanisme Sostenible i Espai Públic i dedica el 100% del seu dia a dia al servei públic supervisant personalment la neteja dels carrers i els problemes a la via pública, la mobilitat i les incidències en la recollida selectiva del porta a porta. Gestiona l’equip de Serveis Tècnics de l’Ajuntament amb 8 persones i les dues brigades municipals. És, també, l’enllaç del govern amb els veïns i veïnes acompanyant-los en la resolució de la gestió de les problemàtiques que afecten la ciutadania.

 

Eulàlia Serrat de Mas

Filòloga clàssica i professora de secundària. 29 anys.

L’Eulàlia va néixer el 1993 i fa cinc anys que viu a Tiana. L’Eulàlia va créixer a Rubí, on es va implicar, des de petita, en un dels agrupaments escolta de la ciutat. Va arribar a Tiana l’any 2019 i de seguida va sentir-s’hi com a casa. A Tiana, s’ha interessat per cuidar la vila que la va acollir. Durant el darrer any ha estat comissionada pel desplegament del Pla d’Igualtat, colze a colze amb la regidora Susanna Capell i l’equip tècnic. Com que és una enamorada de la cultura catalana, també ha començat a ballar sardanes a l’Agrupació d’Amics de la Sardana de Tiana.

L’Eulàlia va estudiar Filologia Clàssica i ara estudia Filologia Catalana. Des que era jove, ha treballat en l’educació en el lleure com a monitora i directora i des de fa uns quants anys, és professora de Llatí, Grec i Cultura clàssica a l’educació secundària obligatòria i a batxillerat.

Sergi Mazanares Pérez

Comercial. Diplomat en Optometria. 44 anys.

En Sergi va néixer a Badalona el 1979, però de ben petit va anar a viure a Premià de Dalt. El Maresme el va cautivar.  Fa 10 anys que viu a Tiana i és pare de dos tianencs, en Pau i en Joan. Amb ells fa la immersió al poble i presideix l’AFA de l’escola Tiziana fins aquest passat mes de març.

Des de ben petit he jugat a bàsquet i ha fet d’entrenador d’equips base. També va estar implicat en les joventuts d’Esquerra i llavors li va començar a cridar l’atenció la política municipal. Va arribar a Tiana el 2013 per amor, i d’aquí ja no se n’ha mogut. Va entrar a l’AFA Tiziana, com una manera d’implicar-se en l’escola. A través de l’AFA, va formar part del CAUT, el Consell Assessor d’Urbanisme de l’Ajuntament de Tiana.

Va estudiar Òptica i Optometria, i ara treballa de delegat hospitalari amb productes de quiròfan.

Susanna Capell Aguayo

Regidora de Drets Socials. Tècnica d’incidència social a Save the Children. 43 anys.

La Susanna va néixer el 1979 a Barcelona. Fa 13 anys que viu a Tiana. Va venir des de Xile, on estava coordinant el projecte de suport psicosocial de la Creu Roja i l’Agència Espanyola de Cooperació Internacional per a les persones damnificades pel terratrèmol i tsunami que va patir el país, el febrer de 2010, amb una magnitud de 8,8. És tècnica d’incidència social a la Fundació Save the Children a l’àrea de violència, migracions i pobresa infantil.

La Susanna fa més de 20 anys que es dedica al servei de les persones. I ara ho ha pogut fer des de l’Ajuntament de Tiana des d’on l’abril del 2022 és regidora de Drets Socials, Salut i Feminismes. Obstinada i tossuda s’ha bolcat en millora de la residència, en el canguratge gratuït per a totes les famílies, en el futur CAP, ha millorat les relacions amb BSA i ha engegat el diagnòstic de Salut i renovat el 8M i el 28J.

Pau Seda Oro

Graduat en Psicologia a la UB. 24 anys.

En Pau va néixer a Tiana l’any 1999. De CAU. La seva experiència en el lleure educatiu el va portar a ser cap de l’Agrupament Escolta Roger de Flor. És membre de Descorxats, l’entitat juvenil de Tiana i actualment un dels responsables del Consell d’Infants i Adolescents.

És graduat en psicologia a la UB, cursant un màster de psicologia educativa enfocat a l’orientació acadèmica i és una de les noves incorporacions de l’agrupació d’electors Junts per Tiana.

Jèssica Herrando Belmonte

Coordinadora d'Atenció al Client d'una multinacional. 45 anys.

La Jèssica va néixer a Tiana l’any 1977. Amb la seva família va estrenar la urbanització de la Ciutadella, les primeres cases de protecció oficial que es van fer a Tiana, i ara viu a can Gaietà. Treballa en una empresa de missatgeria com a cap del departament d’Atenció al Client.

La Jèssica forma part d’una generació de tianencs que esquivava la mirada furtiva de l’Epi per tirar-se de bomba a la piscina municipal, que omplia l’escenari de la sala Albéniz amb els Pastorets de Josep Maria Folch i Torres i que ha viscut la duresa de la política local en la pell del seu pare, en Quique Herrando, exregidor de l’Ajuntament de Tiana.

La força del poble

Som els vostres veïns i veïnes. Metges, periodistes, tècnics d’acció social, politòlegs, botiguers, analistes de dades, comercials, estudiants… Gent de la cultura, de les entitats.

Al servei del poble

Al servei del poble. Amb la dedicació de sempre. Amb més força que mai.