Caïm Riba tancarà el Sant Jordi a l’Espai Cultural

Els tres dies d’activitats de Sant Jordi a l’Espai Cultural es tancaran amb Caïm Riba. El músic, que aquestes setmanes presenta el seu darrer treball discogràfic “Llunes de Plutó“, visitarà Tiana diumenge 25 d’abril.

La parada de llibres i música que hi haurà a l’Espai Cultural des de divendres 23 d’abril disposarà d’exemplars del CD per comprar, però aquells que vulgueu el disc signat, ho podreu fer diumenge al matí que és quan Riba visitarà, també, l’exposició de joies del seu germà Pauet Riba.

“Llunes de Plutó” són 9 temes inèdits que comparteixen el paraigua de la quotidianitat, l’esperança i l’adversitat. Llunes de Plutó (RGB, 2021) es configura a cavall entre l’estudi i el home-studio de l’artista, que durant el confinament va endur-se alguns dels estris d’enregistrament a casa per poder seguir amb el procés de gravació que havia hagut d’interrompre. El nou compendi compta amb la veu de Nadia Foutina -que contrasta particularment amb la de l’autor-, qui també l’acompanya als directes fent cors i tocant l’ukelele. D’altra banda, Pol Cruells, també col·labora i comparteix de nou els escenaris amb Riba, completant així la formació dels directes.

Caïm Riba va cedir en acústic dels temes del disc durant el confinament quan tot just l’acaba de composar i es va poder publicar al web de Junts per Tiana, Queda’t a casa: “Un dia perfecte”.

Et pot interessar

Escriu aquí el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.