Exposició de joies de Pauet Riba, a l’Espai Cultural per Sant Jordi

L’Espai Cultural ha dissenyat una programació especial en motiu de Sant Jordi. Llibres i roses ompliran el local destinat a l’art i la cultura al centre del poble durant els dies 23, 24 i 25 d’abril.

Seran unes col·leccions especials i 100% locals per seguir donant suport a l’art i la cultural de Tiana i als seus artistes. Aquest cop el món de les lletres pren força a l’espai cultural durant la mostra de Sant Jordi i també les joies de l’artfebre tianenc, Pauet Riba.

A l’exterior del local hi haurà la parada de llibres i les signatures dels autors. Dins, l’exposició i venda de joies de Pauet Riba.

Durant tres dies es podrà veure l’exposició de joies de Pauet Riba i es podràn comprar peces de la col·lecció “Rosa”.

 

 

Pauet Riba (Formentera, febrer 1971) és un artista polivalent format en diverses disciplines lligades al món de la imatge, com a grafista o com a videoartista en el camp de les arts escèniques, tant musicals com teatrals.

Als anys 90, després de llargues estades a Formentera, s’incorpora al món de la joieria contemporània com a deixeble d’Enric Majoral, on forma part de l’equip del seu taller per espai d’una dècada, compaginant, els darrers 5 anys, la feina del taller amb la de la seva pròpia marca.

Sempre treballant de manera artesanal, el taller del Pauet ens transporta als orígens de l’orfebreria.

Amb els seus propis dissenys, inspirats en la natura i en les formes geomètriques, marca una línia molt personal en el seu disseny de joies buscant diversos efectes cromàtics  tant si treballa amb metalls nobles com l’or i la plata o amb el coure i el llautó.

Et pot interessar

Escriu aquí el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.