Sant Jordi a l’Espai Cultural

Llibres i roses ompliran l’Espai Cultural aquest Sant Jordi.

Dins el projecte cultural de Junts per Tiana de promoure la cultura i l’art local i donar suport als escriptors locals, s’han programat aquestes jornades que posaran a la venda les últimes novetats d’escriptors i escriptores del poble i, també, llibres que ja no es poden trobar a les llibreries.

Les roses les posarà l’artfebre tianenc Pauet Riba amb la seva col·lecció de joies, que es podrà visitar el 23, 24 i 25 d’abril, i Melmelària que ha creat la melmelada de Sant Jordi amb pètals de rosa.

Caïm Riba visitarà l’Espai Cultural diumenge al matí per presentar i signar el seu darrer CD “Llunes de Plutó”.

Junts per Tiana ha editat el punt de llibre Som Poble per a tots els que compreu algun exemplar dels llibres.

Durant tres dies es podran comprar llibres d’autors tianencs, alguns d’ells ja fora de mercat, a l’Espai Cultural, en unes jornades dedicades a les lletres tianenques. A més, recuperem una obra d’art i la posem a la veda: El libro és el lugar, amb obres originals d’artistes tianencs com Àlvar Suñol o Mario Tarragó.

La mostra comptarà amb la novetat literària Història de l’Univers de Pau Riba. L’autor, a més, farà signatura de llibres el dissabte, 24 d’abril.

També tindrem la música de Takeuchi Quartet i Jordi Picas. Els seus CDs estaran també a la venda.

Mesures Covid-19

Per garantir la seguretat davant la pandèmia Covid-19 hem aplicat el Pla Específic Sant Jordi 2021 aprovat pel Procicat on es regulen els espais tancats i també el protocol a seguir pel que fa a les parades i signatures de llibres.

Interior

En aquest sentit, dins l’Espai Cultural es restringirà l’aforament a 4 persones, es prendrà la temperatura i es farà el registre de visites. A més, l’interior es mantindrà ventilat amb el sistema de ventilació que ja hi ha instal·lat.

Exterior

Tal com ordena el Procicat, la parada de llibres i l’espai de signatura de llibres estaran a l’exterior, a la terrassa de l’Espai Cultural. Hi haurà dos espais diferenciats: la parada de llibres i l’espai de signatures. Hi haurà el recorregut marcat per accedir a cada un dels espais que tindran els seus propis itineraris d’entrada i sortida. Es marcarà també el punt exacte on esperar en el cas que hi hagi cua i el lloc exacte per a la signatura de llibres i per a la compra.

General

Tant a dins com a l’exterior de l’Espai Cultural, s’hi haurà d’accedir amb mascareta i hi haurà a disposició dels visitants gel hidrològic.

Ni es facilitarà ni es permetrà la ingesta de begudes ni menjar de forma col·lectiva, a excepció de l’aigua que es posarà a disposició dels escriptors i els voluntaris que durant el dia es facin càrrec dels diferents espais.

Si cliqueu aquí podreu consultar les mesures que el Procicat ha establert per aquest Sant Jordi.

 

Els autors

Entre els títols que es podran trobar hi ha els llibres dels autors tianencs Primitiva Rerverter, Roger Tartera i Beatriz Puerta, La Suelta, l’ex alcalde Ferran Vallespinós, la periodista Quima Utrera, Astrid Izquierdo i Moisès Queralt. A  més, comptarem amb la col·lecció de llibres de Lola Anglada i exemplars del llibre 1 2 3 pallasso, de Joan Armengol i Moliner.

L’Editorial Meteora col·labora amb els títols de la col·lecció infantil recuperarnt els llibres guanyadors del Concurs de Narració i Il·lustració Lola Anglada de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Tiana, editats els anys 90.

 

Podeu consultar aquí el catàleg dels llibres que posarem a la venda.

Els autors també faran signatures de llibres. Aquí podeu consultar els horaris.

La parada i la signatura de llibres es farà fora la terrassa de l’Espai Cultural seguint totes les mesures Covid.

L’exposició

Dins el local es podrà visitar l’exposició de joies de Pauet Riba.

 

En motiu de Sant Jordi, Junts per Tiana edita el punt de llibre Som Poble amb el que s’obsequiarà a tots els que compreu algun exemplar dels llibres que tindrem a la parada.

La mostra de Sant Jordi de l’Espai Cultural es podrà visitar el 23, 24 i 25 d’abril. El dia de Sant Jordi, matí i tarda, i el cap de setmana, al matí.

Et pot interessar

Escriu aquí el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.