Freakshow, els dibuixos d’Enric Monreal a l’Espai Cultural

Enric Monreal tancarà l’Espai Cultural abans de les vacances. L’actor i dibuixant tianenc porta la seva obra del 16 al 25 de juliol.

Freakshow és un seguit d’il·lustracions on es convinen conceptes diferents per tal d’aconseguir una imatge suggerent, que inciti a l’observador a una petita reflexió lliure, sense pretendre guiar-la ni enviar un missatge directe. Totes les peces són de format petit, sobre paper, barrejant tintes i aquarel·les. I totes estaran a la venta.

L’exposició estarà formada per una trentena d’obres. A més crearem l’Espai de l’Autor. Un espai on es podrà triar i remenar obra de l’Enric sense emmarcar però que també estarà a la venda i que comptarà amb les explicacions de l’autor.

Horaris

La inauguració serà divendres, 16 de juliol a les 18 h de la tarda.
L’exposició es podrà visitar cada tarda, entre setmana, de 18 h a 20’30 h, i els caps de setmana d’11 h a 14 h.

Cultura segura

En aquesta exposició mantindrem el control de temperatura i el registre de visites, així com la ventilació del local. Ampliem, però, l’aforament.
Tot i que a l’exterior ja no serà obligatòria la mascareta, et recordem que dins l’exposició sí que l’has de dur. Així que no t’oblidis la mascareta!

Et pot interessar

Escriu aquí el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.