Jordi Marí

Jordi Marí, nou regidor de l’Ajuntament de Tiana

Jordi Marí, venedor de la ONCE i campió paralímpic a Seül’88 i Barcelona’92, entra a l’Ajuntament. El proper mes d’octubre serà el nou regidor de Junts per Tiana. Marí agafa el testimoni de Ramon Coll, que exercirà les seves funcions fins al ple de setembre. El proper dimarts dia 8 donarà el relleu en el projecte compartit de l’agrupació electoral.

Fem encara més gran el compromís de Junts per Tiana pel poble inclusiu i el poble educador.

 

Ramon Coll, dona el relleu a Marí després d’un curs polític com a regidor de Junts per Tiana. Coll, metge i ex cap de rehabilitació de l’Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona, ha centrat la seva gestió en la situació de crisi arran de la pandèmia generada per la Covid 19, tenint una especial atenció en la crisi de la residència municipal Sant Cebrià i en l’elaboració del pla social i econòmic de Junts per Tiana Contra el coronavirus més poble.

Foto: Sergi Alcàzar

Ramon Coll també s’ha centrat en la millora de la gestió de la salut pública presentant al ple el Pla de Salut Pública i en el seguiment de la situació del servei de pediatria.

Jordi Marí: “Pensem i treballem pel que volen els tianencs”

Jordi Marí

Jordi Marí

Jordi Marí agafarà el relleu el mes que ve però ja està integrat treballant amb el grup municipal format per Isaac Salvatierra, Cristina Comas, Núria Amado i Susanna Capell. En Jordi és fill del poble, té 52 anys, dues bessones i un fill més petit, i viu a can Gaietà.

En Jordi no hi veu. Va perdre la visió d’un cop de pilota al pati de l’escola Lola Anglada però no va voler mai tancar-se a casa i es va llançar a la piscina. Marí és campió paralímpic. Té 3 medalles de bronze dels jocs de Seül’88 i una medalla de bronze dels de Barcelona’92. Va ser també portador de la torxa olímpica en el seu camí per encendre el peveter. Jordi Marí va moure tot el poble cap a les piscines Picornell.

 

 

Marí: “No pararé d’agrair al poble de Tiana el suport que sempre m’ha donat”

Sí, ell és en Jordi Marí que posa nom al Duet, el complex esportiu municipal. És el primer i únic tianenc que té un equipament amb el seu nom en vida. Li treu importància i ho veu com una mostra més d’estima del seu poble. En Jordi veu El Casal com el punt de trobada de tota la vida i no imagina el poble sense l’Alegria i la Font de can Comas. En Jordi és venedor de l’ONCE. Té la seva caseta de cupons a tocar del passatge Moragas.

 

Jordi Marí lliura el programa de Junts en braille

 

Amb un sentit de l’humor envejable, en Jordi parla de la seva visió de Tiana amb ironia fina. Sap on són tots els forats, tots els arbres amb les branques massa llargues i les bústies amb què et pots donar un cop. I per això, quan es tracta d’accessibilitat, és persistent.

En Jordi va impulsar des de Junts per Tiana el pla d’accessibilitat que el ple municipal va aprovar per unanimitat l’abril del 2016, que s’ha de desplegar encara. Un projecte per fer un poble accessible per a tothom, del qual en Jordi Marí n’és motor.

 

 

Fa cinc anys que treballa incansablement a l’assemblea de Junts per Tiana, de la qual forma part des de les eleccions del 2015, des de la formació de la primera agrupació d’electors. Les darreres eleccions municipals (2019), ocupava el número 6 de la llista.

En Jordi és esforç i superació. Un home senzill que ens ensenya a veure el poble d’una altra manera.

L’assemblea de Junts per Tiana ha fet un comunicat en agraïment i suport al relleu entre Ramon Coll i Jordi Marí.

Et pot interessar

Escriu aquí el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.