Ramon Coll: “Quin és el grau de compliment del reforç de pediatria?”

Junts per Tiana ha alertat l’equip de govern que Badalona Serveis Assistencials no està mantenint el reforç en el servei de pediatria i que s’està derivant els usuaris als hospitals.

El mes de setembre de 2019, fruit de la mobilització ciutadana, l’equip de govern de l’Ajuntament de Tiana va anunciar que havia signat amb Badalona Servei Assistencials (BSA) un pla de millores de l’atenció pediàtrica al Consultori Local.

Aquestes millores consistien en disposar d’una nova pediatra. El reforç quedava en consultes de pediatria 4 matins i 3 tardes i el compromís de millorar l’accessibilitat telefònica.

Però durant aquest mes de gener s’han produït reclamacions dels usuaris del servei de pediatria per incompliment d’aquest pla.

Per aquest motiu el regidor de Junts per Tiana Ramon Coll va preguntar al ple municipal:

  1. Quin es el grau de compliment de l’acord de setembre de 2019 per part de BSA?
  2. El govern té algun protocol de seguiment dels mencionat acord?

“Hi ha usuaris que s’han queixat que no s’està complint l’acord per reforçar el servei de pediatria i que els deriven als hospitals” ha remarcat Coll en el ple. “La resposta que segueix fent Badalona Serveis Assistencials és: aneu a urgències a l’hospital. Iaixò contradiu els protocols” denuncia el regidor.

Ramon Colll va recordar que “hi ha el CUAP de Badalona i que des de l’Ajuntament de Tiana s’ha d’informar que hi ha aquesta opció”.

L’equip de govern assegura que en fa el seguiment però també admet que desconeix les queixes dels usuaris i si s’ha incomplert l’acord.

 

Et pot interessar

Escriu aquí el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.