Jordi Marí: “No pararé d’agrair al poble de Tiana el suport que sempre m’ha donat”

L’esperit dels Jocs Olímpics va tornar a Tiana, a la Ciutadella, durant la festa olímpica per recordar l’esforç i l’esperit de superació, i també la il·lusió i emocions col·lectives que es van viure l’any 1992 a Tiana.

25 anys després, es va recuperar la medalla de bronze que Jordi Marí va guanyar als Paralímpics de Barcelona ’92, la torxa que va portar per la carretera de la Conreria, els vestits dels voluntaris, la pancarta i la samarreta històrica, i es va poder veure el documental ‘De la foscor a la llum‘, la pel·lícula oficial dels Jocs Paralímpics.

Marí va explicar les emocions viscudes durant els paralímpics i va agrair l’escalf que ha rebut sempre dels tianencs:  “No pararé d’agrair al poble de Tiana el suport que sempre m’ha donat”

“Em sembla molt interessant que en un espai públic del poble haguem projectat un documental que parla de superació, de discapacitat, de diversitat funcional”, va dir el portaveu de Junts, Isaac Salvatierra, durant el transcurs de l’acte que va presentar conjuntament amb Jordi Marí.

“És bonic de veure-ho perquè fa un esforç de sensibilització cap al que significa la diversitat, que és molt necessari perquè ajuda a entendre que el món és divers i diferent i que hem de conviure amb aquesta diversitat i ens enriqueix”, va remarcar Salvatierra.

I també es va veure com han canviat les coses en aquest quart de segle. Els Jocs Paralímpics de Barcelona van suposar un abans i un després i un pas de gegant en la integració i l’accessibilitat.

A Tiana encara queda molt per fer, i per això Jordi Marí, que va obrir l’acte de dissabte, va explicar la moció d’accessibilitat, proposada per Junts per Tiana, i aprovada per unanimitat per tots els grups l’abril del 2016, que s’ha de desplegar a Tiana. Un projecte per fer un poble accessible per a tothom, del qual en Jordi Marí n’és motor.

‘De la foscor a la llum”

Et pot interessar

Escriu aquí el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.