Gràcies, Ramon. Molta força, Jordi

L’assemblea de Junts per Tiana agraeix i reconeix la tasca del regidor Ramon Coll durant el curs polític 2019-2020 com a càrrec electe de l’Ajuntament de Tiana.

El regidor Coll cedeix la seva acta personal de regidor a Jordi Marí en un gest encomiable  que contribueix al projecte conjunt de Junts per Tiana.

Avui volem destacar la seva gestió en la situació de crisi arran de la pandèmia generada per la Covid-19, amb una especial atenció en la crisi de la residència municipal Sant Cebrià i en l’elaboració del pla social i econòmic de Junts per Tiana Contra el coronavirus més poble. I també la seva tasca en la millora de la gestió de la salut pública de Tiana presentant al ple el Pla de Salut Pública i en el seguiment de la situació del servei de pediatria, més enllà de la feina conjunta amb la resta de grup municipal.

Volem donar tot el suport, força i empenta a Jordi Marí, que les properes setmanes prendrà possessió de la seva acta de regidor de Junts per Tiana a l’Ajuntament de Tiana. Sabem que encara aquesta nova etapa, un nou repte, amb responsabilitat i respecte, i amb la il·lusió, força i perseverança que sempre ha marcat la seva feina a l’agrupació d’electors.

L’assemblea de Junts per Tiana vol destacar l’enorme generositat del grup municipal, en especial del regidor Ramon Coll, per la responsabilitat, principis i valors que sempre han mostrat com a representants a l’Ajuntament de Tiana de la força més votada del poble.

Seguim endavant. Som poble!

Et pot interessar

Escriu aquí el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.