L’especial de Festa Major al web de Junts per Tiana supera les 1.600 pàgines vistes

L’especial de Festa Major que Junts per Tiana va publicar, del 12 al 16 de setembre, al web en motiu de Sant Cebrià i la suspensió de les festes ha tingut 1.635 pàgines vistes. 552 usuaris han visitat l’especial que ha tingut 818 sessions.

 

Tiana s’ha quedat sense Festa Major aquest any arran de la pandèmia de la Covid-19. Però no volíem deixar passar el moment de viure-la d’alguna manera. O, potser, més ben dit, de reviure-la. Reviure tots aquells moments que cada un de nosaltres guardem i descobrir els records de la festa que ha anat movent el poble al llarg dels anys.

Durant cinc dies la web de Junts per Tiana i les xarxes socials de l’agrupació electoral van fer un repàs per la història de la Festa Major amb fotografies i el testimoni oral de diferents persones que al llarg dels anys han treballat per fer viva la festa. Hem volgut mantenir viu l’esperit de la Festa Major i ho hem fet gràcies a tots vosaltres.

 

La pàgina amb més visites ha estat la dels records de festa publicada el diumenge 13 de setembre que rememorava la guerra de pa mullat, seguida de la pàgina principal de l’especial, la del dissabte 12 de setembre i l’àlbum fotogràfic de les 24 hores de ball.

 

 

 

L’especial ha recuperat el relat oral de Francesc Fernández ‘Frasquito’, Eulàlia Maurell ‘Laieta’, Fer Merlos, Jaume Soler i Joan Armengol ‘Juanitu’ per explicar es origens de la festa i les annectodes i ha recuperat dos àlbums fotogràfics dels actes que van marcar la dècada dels 80: la guerra de pa mullat i les 24 hores de ball.

 

Durant 5 dies es va fer un recorregut a partir dels dissenys dels diferents cartells de Festa Major des de l’any 1955 fins el 1996.

 

El concurs

El concurs a Instagram ha superat totes les expectatives.

Hi hagut 7.960 visualitzacions de totes les històries, 251 participants i 147 encerts.

 

Durant els 5 dies que va durar l’especial a l’Instagram de Junts per Tiana es podia participar en un concurs de Festa Major on protagonistes de diferents èpoques explicàven actes i annecdotes de les festes.

 

 

Et pot interessar

Què n'opines?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.