Millorar les voreres i la mobilitat i abaixar els preus del Duet i l’escola bressol, principals propostes de les cartes als Reis

Junts ha rebut 104 propostes de les cartes als Reis que han fet els tianencs que han participat en la campanya de Nadal.

La campanya Ajuda’ns a fer la carta als Reis ha estat una gran jornada de participació i una enquesta entre els veïns i veïnes del poble amb què Junts definirà les línies a seguir aquest 2016. Tant l’acció del grup municipal a l’oposició com les jornades participatives que es volen organitzar aquest any estaran guiades en gran part per les propostes que hem rebut.

La web ha rebut una carta diària durant els 15 dies que ha durat la campanya. I en la festa de Nadal que es va fer el dia 2 de gener al Casal es van rebre una trentena de cartes. En total, 104 propostes que hem agrupat en 4 grans àrees perquè els regidors a l’ombra les treballin d’una en una i les preparin per entrar als plens o bé fer les pertinents reunions amb els veïns afectats.

En les cartes, hem trobat moltes propostes que demanen arranjar les voreres, redissenyar la mobilitat dels carrers del centre, millorar els aparcaments, els parcs i la problemàtica generada pels gossos. Hi ha dues propostes que es van repetint en diverses cartes com són la rebaixa dels preus del Duet i de l’escola bressol, i també destinar més recursos als ajuts socials. També hem pogut comprovar les mancances en alguns carrers del poble. Aquestes queixes es treballaran amb els mateixos veïns, tal com ja s’ha fet amb veïns d’altres zones com Roderich Robert, Josep París i can Gaietà.

Moltes de les propostes figuren en el programa de Junts per Tiana i van de bracet amb les preguntes que el grup municipal  ja ha presentat en els plens del 2015. Pel que reforcen la filosofia de l’agrupació d’electors i la feina feta fins ara, així com els objectius marcats de cara a un futur. La campanya ha servit de barem per valorar la feina de Junts a l’oposició.

Aquí teniu les propostes rebudes en les diferents cartes als Reis:

  Relacions polítiques, democràcia, transparència i seguretat (51,9 KiB)

  Serveis socials, educació, infants i gent gran i promoció econòmica (45,3 KiB)

  Urbanisme, via pública, mobilitat i medi ambient (61,9 KiB)

  Cultura, joventut i esports (52,4 KiB)


La campanya s’ha acabat, però Junts per Tiana segueix recollint les vostres propostes i suggeriments aquí.

IMG_5206

Et pot interessar

Escriu aquí el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.