Implicar

  • Hem de posar la gent al focus de totes les polítiques. Amb transparència i honestedat. Amb un peu al carrer, amb respecte per la majoria del ple i pels mandats del Parlament. Promourem un pacte entre les forces polítiques de Tiana per arribar a grans acords i fomentar el treball conjunt, des de la responsabilitat, l’honestedat i el respecte. Impulsarem la cogestió amb la ciutadania. Volem un poble crític, exigent i participatiu.

Treballar bé

  • Reformarem les estructures internes, millorarem els processos i posarem els mitjans que calguin per millorar l’eficiència municipal. Hem de fer que les coses que volem que passin, passin de debò. Governant bé, amb sentit comú, treballant en equip, treballant molt. I amb l’estima que tenim per aquest racó de món, ni millor ni pitjor, però que és el nostre. On vam néixer o, encara més important, on vam decidir anar a viure o quedar-nos.

Innovar

  • Venim d’una llarga crisi. Si apliquem les solucions de sempre, tindrem els problemes de sempre. Hem de governar la innovació, amb talent i visió de futur. 

 

 

Bon govern

Hem de governar la innovació i posar la gent al focus de totes les polítiques.

Exigents, oberts

Volem un poble crític, exigent i participatiu. Cal generar nous espais de participació formals i públics.