Ajuda’ns a fer la carta als Reis

Junts engega aquest dilluns la campanya de Nadal. L’agrupació d’electors ha dissenyat un joc participatiu amb els veïns i veïnes perquè ens facin arribar allò que desitgen per Tiana de cara el 2016.

Junts per Tiana repartirà aquesta setmana a totes les cases una carta als Reis perquè, qui ho vulgui, la pugui omplir i faci arribar idees per millorar el poble. La carta també es pot omplir a la web de juntstiana.cat. S’ha habilitat un espai especial que durant totes les festes anirà recollint els desitjos dels tianencs.

La carta que en surti entre tots es llegirà el dissabte 2 de gener, durant una festa que es farà al Casal de Tiana. L’agrupació d’electors ha convertit el tradicional pica-pica nadalenc en una festa oberta a tot el poble, plantejada com un espai de trobada i d’intercanvi d’idees. Això sí, no hi faltarà ni la teca ni la música.

L’acte comptarà amb un concert de bossa nova i samba amb José Luís Izquierdo “Teacher” i Marc Soldevila, un caldet, unes torrades amb un bon raig d’oli i un bon vinet. Els més petits podran distreure’s amb un taller de fanalets.

Postal Junts Nadal

La campanya segueix la línia que va impulsar la creació de Junts per Tiana. Tot just ara fa un any l’embrió del projecte, la plataforma KM0, va començar el camí electoral amb les jornades participatives que van servir per marcar les línies mestres del projecte i el programa electoral.

Amb el mateix objectiu, ara, Junts per Tiana, vol tornar a escoltar els tianencs per completar l’acció a seguir a l’oposició i també per dissenyar les jornades participatives que es volen fer aquest 2016. Per l’agrupació d’electors és bàsic prendre el pols del poble i escoltar la ciutadania per reflectir les seves preocupacions, idees i inquietuds.

La campanya “Ajuda’ns a fer la carta als Reis” té un cost de 400€ que es financen amb la subvenció que li correspon al grup municipal Junts per Tiana de l’Ajuntament de Tiana.

reis-joguines

 

Et pot interessar

Escriu aquí el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.