Apostem per la cultura i pels artistes locals. Perquè la cultura no és un luxe i perquè, ara més que mai, la creació, el talent, l’enginy, l’art, necessiten un impuls encara més gran. La cultura ens fa més grans i més savis.

Per això, l’Espai Cultural reobre portes per donar un impuls al poble viu i a la cultura. La sala d’exposicions s’ha adaptat a totes les mesures de prevenció pel Covid–19. Per això, s’ha reduït l’aforament segons les recomanacions del PROCICAT a l’hora de visitar les exposicions simultàniament i fer les activitats. Es fa, també, un registre de visitants i se’ls pren la temperatura. La sala compta amb gel hidroalcohòlic, mascaretes i sistema de ventilació.

 

Properes exposicions

Si ets artista i vols exposar a l'espai cultural o fer-hi algun acte o activitat, contacta amb nosaltres!

Clica i descobreix tot el que hem fet a l'Espai Cultural
Bianca Batlle

Bianca Batlle

“Al voltant d’speaking bodies“. Un recull de dibuixos i pintures sobre paper que després donaran lloc a les peces de gran format pintades sobre tela.

Que la força t'acompanyi

Que la força t'acompanyi

Un món imaginari per a nenes i nens a l'Espai Cultural. Del 22 de desembre al 9 de gener. Inauguració el 22 de desembre a les 17:30 h.

Projecte musical VIP

Projecte musical VIP

Ensenyament de la música mitjançant l'aprenentatge del violí i el piano. Adreçat a nens i nenes de 4 a 7 anys. Per Assumpció Segura, mestra de música.

 

Durant els mesos amb la sala tancada a causa de la Covid-19, vam posar en marxa la iniciativa Queda’t a casa, l’espai de la Tiana confinada, amb tota mena d’activitats culturals. També es va inaugurar l’exposició virtual Estimada tia Ana i l’espai virtual Visca la Festa Major!

 

Visita l’exposició virtual Estimada tia ana

 

 

 

Espai cultural Junts per Tiana

L’espai cultural de Junts per Tiana al centre del poble vol ser un punt de trobada de l’art i la cultura. Núria Fàbregas i Pera s’encarrega de la direcció de la programació, que potenciarà el ressorgiment de la cultura tianenca perquè torni a ser un referent.

Vols fer-hi alguna activitat?

El local està situa a l’avinguda Isaac Albéniz, 19. Des de Junts per Tiana, posem a disposició l’espai a totes les entitats i col·lectius de Tiana, artistes locals i professionals de diferents àmbits perquè hi puguin desenvolupar la seva creativitat i activitats.

 Vols demanar la sala? Omple al formulari

 

Participa

Participa

Ens reunim cada dues setmanes al Casal. Les reunions son obertes a tot el poble.

Ajuda'ns

Ajuda'ns

Fes un donatiu i et regalarem una samarreta de La Tiana que M'agrada o un joc de poble.

Segueix-nos

Segueix-nos

Estigues al dia de tot el que fem per Facebook, Twitter o Instagram.