Apostem per la cultura i pels artistes locals. Perquè la cultura no és un luxe i perquè, ara més que mai, la creació, el talent, l’enginy, l’art, necessiten un impuls encara més gran. La cultura ens fa més grans i més savis.

Per això, l’Espai Cultural reobre portes per donar un impuls al poble viu i a la cultura. La sala d’exposicions s’ha adaptat a totes les mesures de prevenció pel Covid–19. Per això, s’ha reduït l’aforament segons les recomanacions del PROCICAT a l’hora de visitar les exposicions simultàniament i fer les activitats. Es fa, també, un registre de visitants i se’ls pren la temperatura. La sala compta amb gel hidroalcohòlic, mascaretes i sistema de ventilació.

 

Properes exposicions

Si ets artista i vols exposar a l'espai cultural o fer-hi algun acte o activitat, contacta amb nosaltres!

Clica i descobreix tot el que hem fet a l'Espai Cultural
Cosint Memòries

Cosint Memòries

Ana Ferreira. Recull d’obres sorgides d’un treball personal durant el confinament del 2020. A partir del 2 d'abril

Presentació "Una manera de veure el món Teresa Lleal"

Presentació "Una manera de veure el món Teresa Lleal"

L'ex alcalde de Tiana Emíli Muñoz presenta el seu llibre resultat Biografia de la mestra Teresa Lleal Galceran. L’obra és el resultat d’una intensa recerca que ha permès a l’autor recuperar- la biografia de la Teresa Lleal, que va jugar un important paper en àmbits com la renovació pedagògica. 20 d'abril.

Sant Jordi

Sant Jordi

Signatures i llibres d'autors locals. Exposició de perfums del Jardí Secret. 23 i 24 d'abril.

 

Durant els mesos amb la sala tancada a causa de la Covid-19, vam posar en marxa la iniciativa Queda’t a casa, l’espai de la Tiana confinada, amb tota mena d’activitats culturals. També es va inaugurar l’exposició virtual Estimada tia Ana i l’espai virtual Visca la Festa Major!

 

Visita l’exposició virtual Estimada tia ana

 

 

 

Espai cultural Junts per Tiana

L’espai cultural de Junts per Tiana al centre del poble vol ser un punt de trobada de l’art i la cultura. Núria Fàbregas i Pera s’encarrega de la direcció de la programació, que potenciarà el ressorgiment de la cultura tianenca perquè torni a ser un referent.

Vols fer-hi alguna activitat?

El local està situa a l’avinguda Isaac Albéniz, 19. Des de Junts per Tiana, posem a disposició l’espai a totes les entitats i col·lectius de Tiana, artistes locals i professionals de diferents àmbits perquè hi puguin desenvolupar la seva creativitat i activitats.

 Vols demanar la sala? Omple al formulari

 

Participa

Participa

Ens reunim cada dues setmanes al Casal. Les reunions son obertes a tot el poble.

Ajuda'ns

Ajuda'ns

Fes un donatiu i et regalarem una samarreta de La Tiana que M'agrada o un joc de poble.

Segueix-nos

Segueix-nos

Estigues al dia de tot el que fem per Facebook, Twitter o Instagram.