Isaac Salvatierra, alcalde de Tiana

Avui el portaveu de Junts per Tiana, Isaac Salvatierra, ha estat investit alcalde de Tiana.

En el ple de la moció de censura i amb els vots dels regidors i regidores de Junts per Tiana, PSC i Junts per Catalunya, Salvatierra ha estat proclamat alcalde i ha promès el càrrec “per poder servir al poble de Tiana”.

Amb la proclamació del nou alcalde, Isaac Salvatierra, comença ara una nova etapa política que recull “la necessitat de fer viu i d’empoderar el nostre poble”.

 

Isaac Salvatierra: Sempre he entès aquest projecte com una manera d’estimar el meu poble i retornar-li el que m’ha donat. Com un servei a la comunitat.

 

L’Isaac ha destacat que vol “governar el poble comptant amb tothom, a partir d’un model deliberatiu” i que “aquest serà el govern de les petites victòries, conscient que no es pot fer tot el primer dia”. El nou alcalde ha destacat que el govern té tres objectius: “Cuidar, reactivar i transformar”. “Cuidar-nos, recuperar l’activitat aturada aquests mesos i emprendre les grans transformacions pendents: la transició energètica, la transformació digital, la transformació a l’Ajuntament del govern obert”, ha dit Isaac Salvatierra.

 

Tothom compta

Un nou moment que també ha reflectit en el seu parlament la regidora Cristina Comas: “Comença ara una nova etapa de canvi polític. On tothom compta. On tothom suma i on tothom podrà treballar per fer una Tiana millor”.

 

Cristina Comas: Comença ara una nova etapa de canvi polític. On tothom compta. On tothom suma i on tothom podrà treballar per fer una Tiana millor.

 

“Estem agraïts i a la vegada som conscients de la responsabilitat que representa entrar a governar. Mantenim la il·lusió i les ganes de treballar del primer dia. Perquè ara, més que mai, estem convençuts que junts el poble hi guanya”, ha afegit la regidora Cristina Comas en la seva intervenció al ple com a portaveu de Junts per Tiana.

 

  Discurs Cristina ple moció de censura (49,8 KiB)

Et pot interessar

Escriu aquí el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.