Junts per Tiana no donarà suport a l’aixecament del segrest de la residència municipal fins que no s’asseguri la qualitat del servei i el benestar de residents i treballadors

Junts per Tiana considera que la proposta d’acord sobre l’aixecament del segrest municipal de la concessió de la residència i centre de dia Sant Cebrià presentada per l’equip de govern al ple extraordinari d’aquest dimarts 15 de febrer no garanteix un traspàs que asseguri la bona qualitat del servei i el benestar dels residents i treballadors.

L’agrupació d’electors i electores creu que el traspàs de la gestió de l’equipament municipal ha de garantir els següents punts:

  • Consensuar amb l’Ajuntament els nous responsables de la direcció tècnica de la residència abans que es faci efectiu el traspàs de la gestió de l’equipament municipal, tal com estableix la clàusula 31.2 del Plec.
  • Crear una comissió específica municipal de seguiment del traspàs de la gestió, amb la participació de tots els grups municipals.
  • Activar un consell de participació municipal amb representants de la residència, els grups municipals i familiars dels residents per garantir el bon funcionament i la transparència en la gestió i el servei de l’equipament municipal.
  • Impulsar una auditoria urgent de la Generalitat de Catalunya de la direcció i gestió de la residència i centre de dia.
  • El cessament de la regidora Marta Guàrdia com a delegada especial de la direcció i gestió de la residència municipal, d’acord amb el mandat del ple municipal del setembre de 2021.

Junts per Tiana no donarà suport a la proposta d’acord fins que es recullin aquestes mesures, que asseguren que el traspàs es fa amb totals garanties.

Et pot interessar

Un Comentari

Escriu aquí el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.