Eulàlia Serrat, durant la intervenció en el ple de constitució del nou Ajuntament de Tiana

Eulàlia Serrat, portaveu de Junts: “El compromís amb el diàleg i el consens del nostre grup municipal és total”

Alcalde, regidores, regidors, poble de Tiana.

Junts per Tiana volem agrair la confiança que ens ha fet aquest poble i volem transmetre l’enorme responsabilitat amb què entomem aquest mandat. Aquesta responsabilitat s’ha de concretar en feina, feina i més feina que faci d’aquest poble un lloc encara millor per a viure-hi.

El govern municipal té un paper prominent en aquesta feina, però el Ple, també: aquest és l’espai en què cal que remem en una mateixa direcció sempre que sigui possible, l’espai per buscar enteses i consensos per als grans temes i també l’espai per discutir, en el millor sentit de la paraula, tot allò que sigui necessari per prendre les millors decisions per al nostre poble.

El compromís amb el diàleg i el consens del nostre grup municipal és total: ho és el dels que som aquí asseguts i també el de tota la resta de la gent de Junts per Tiana. I la responsabilitat i el compromís amb el poble, amb tot el poble, en aquest mandat que ara comencem són absoluts.

L’any 2015 un grup de tianencs i tianenques buscava alcalde. Així va començar l’embrió del que acabaria sent una agrupació d’electors, una fórmula política inèdita fins aquell moment a Tiana que va implicar la ciutadania des del principi, ja que sense l’aval, les firmes dels veïns i veïnes, no es podia optar a presentar-se a les eleccions.

Aquesta és la història d’un grup de veïns i veïnes que van decidir treballar pel seu poble des de l’Ajuntament, amb una agrupació d’electors que, amb 8 anys, ha arribat al govern assolint la majoria absoluta. Conscients de la responsabilitat que suposen els resultats electorals i la confiança que hem rebut, seguirem treballant per Tiana des del govern com sempre ha fet Junts per Tiana. Treballarem des del govern tocant de peus a terra, amb honestedat, dedicació, humiliat i amb mà estesa tant als altres grups com a tota la ciutadania.

Junts per Tiana va entrar al consistori amb 2 regidors, l’Isaac i la Cristina, que durant quatre anys a l’oposició van posar els fonaments de l’agrupació d’electors. La seva feina constant ens ha servit de guia i aprenentatge a la resta de membres de l’agrupació d’electors i als qui avui entrem com a regidors i regidores gràcies a la confiança que ens ha donat el poble de Tiana per governar.

Des del primer dia Junts per Tiana ha treballat per fer del poble un lloc on viure millor. Per fer de Tiana un poble que miri endavant sense perdre els seus orígens. Que respecti el que tenim i el que ens fa singulars, però que també aposti per noves maneres de governança i gestió, més eficients, més efectives i més properes a la ciutadania. Un poble modern i que alhora abraça el seu passat i l’explica perquè no es perdi.

Tenim a les nostres mans la Tiana del futur. Ara és l’hora d’entomar els grans reptes per fer de Tiana un poble millor i per acostar l’Ajuntament al poble. Un ajuntament que escolta i que entén els seus veïns i veïnes.

Gràcies i visca Tiana.

Et pot interessar

Escriu aquí el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.