Jordi Marí

El nou regidor de Junts per Tiana

Jordi Marí serà el nou regidor de Junts per Tiana. Marí agafa el testimoni de Ramon Coll, que exercirà les seves funcions fins al ple de setembre. Marí ocupava el número 6 de la llista de l’agrupació electoral i entrarà com a càrrec electe el proper mes d’octubre.

“Pensem i treballem pel que volen els tianencs”

En Jordi és fill del poble. Té 52 anys, dues bessones i un fill més petit, i viu a can Gaietà.

En Jordi no hi veu. Va perdre la visió d’un cop de pilota al pati de l’escola Lola Anglada però no va voler mai tancar-se a casa i es va llançar a la piscina. Marí és campió paralímpic. Té 3 medalles de bronze dels jocs de Seül’88 i una medalla de bronze dels de Barcelona’92.

 

Va ser també portador de la torxa olímpica en el seu camí per encendre el peveter. Jordi Marí va moure tot el poble cap a les piscines Picornell.

 

 

En Jordi i Tiana

Sí, ell és en Jordi Marí que posa nom al Duet, el complex esportiu municipal. És el primer i únic tianenc que té un equipament amb el seu nom en vida. Li treu importància i ho veu com una mostra més d’estima del seu poble. Jordi Marí és jurat de la Festa de l’Esport des de la seva creació fa 7 anys.

 

“No pararé d’agrair al poble de Tiana el suport que sempre m’ha donat”

En Jordi veu el Casal com el punt de trobada de tota la vida i no imagina el poble sense l’Alegria i la Font de can Comas. En Jordi és venedor de l’ONCE. Té la seva caseta de cupons a tocar del passatge Moragas.

 

Jordi Marí lliura el programa de Junts en braille

El regidor a l’ombra

Amb un sentit de l’humor envejable, en Jordi parla de la seva visió de Tiana amb ironia fina. Sap on són tots els forats, tots els arbres amb les branques massa llargues i les bústies amb què et pots donar un cop. I per això, quan es tracta d’accessibilitat, és persistent.

En Jordi ha exercit de regidor a l’ombra els darrers anys, dins l’estructura interna prevista per Junts per Tiana, i va impulsar des de Junts per Tiana el pla d’accessibilitat que el ple municipal va aprovar per unanimitat l’abril del 2016, que s’ha de desplegar encara. Un projecte per fer un poble accessible per a tothom, del qual en Jordi Marí n’és motor.

 

Fa cinc anys que treballa incansablement a l’assemblea de Junts per Tiana, de la qual forma part des de les eleccions del 2015, des de la formació de la primera agrupació d’electors.  Les darreres eleccions municipals (2019), ocupava el número 6 de la llista.

En Jordi és esforç i superació. Un home senzill que ens ensenya a veure el poble d’una altra manera.

Et pot interessar

Què n'opines?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.