Junts adreça 7 preguntes urgents al Govern

Junts per Tiana ha enviat al Govern set preguntes urgents adreçades a l’alcaldessa, Ester Pujol i a la regidora d’educació, Marta Guàrdia, per tal que les responguin en el menor temps possible.  Es tracta de temes urgents i sensibles i que, davant l’organització municipal del Govern és impossible tractar-les en els plens fins la segona meitat de setembre.

És per això que el portaveu de Junts, Isaac Salvatierra ha enviat una bateria de preguntes sobre si s’estan aplicant mesures davant la situació de calor que hi ha a l’escola bressol, la vacant de la direcció de la ràdio i la política de privacitat de dades de l’Ajuntament.

“Atès que no hi ha ple ordinari fins a la segona setmana de setembre i que fins llavors els grups municipals no podran fer interpel·lacions a l’equip de govern, demanem una resposta en el termini més breu possible.”

A més, Junts també demana l’avaluació de riscos laborals dels llocs de treball de l’Ajuntament de Tiana.

Aquestes són les preguntes de Junts al Govern:

Arran de l’onada de calor i de la preocupació de pares i mares de l’escola bressol municipal, el grup municipal de Junts per Tiana voldria adreçar les següents preguntes a l’alcaldessa, Ester Pujol, i a la regidoria d’Educació, Marta Guàrdia.

– Quines accions està duent a terme la regidoria d’Educació per reduir l’efecte de la calor a l’escola bressol municipal El Més Petit de Tots?

– Quines accions de caràcter estructural tenen previst fer durant les vacances amb vista als propers cursos?

Arran del cessament de la directora de Ràdio Tiana i La Local, el grup municipal de Junts per Tiana voldria adreçar les següents preguntes a l’alcaldessa, Ester Pujol.

– L’article 33.2 de la Llei 22/2005 de la Comunicació Audiovisual de Catalunya diu:

 “Correspon al ple, l’assemblea d’electes o l’òrgan plenari corresponent el nomenament per majoria qualificada de dos terços dels màxims responsables de la gestió del servei, d’acord amb el que estableixi el reglament d’organització i funcionament del servei. Aquest nomenament s’ha de fer a partir de l’informe preceptiu d’un consell de naturalesa consultiva i assessora, que ha d’avaluar la capacitat, el mèrit i la idoneïtat dels candidats”.

– Partint de la legislació vigent i del Codi Ètic de l’Ajuntament de Tiana, quin procediment es farà per designar el director/a dels mitjans de comunicació locals?

– Qui assumeix la direcció en règim d’interinatge mentre no hi hagi el nou director/a?

Arran de la preocupació d’alguns veïns de Tiana per haver rebut un butlletí electrònic del PSC durant la campanya electoral a adreces de correu electrònic de les quals els esmentats veïns tenen la certesa que només havien estat facilitades a l’Ajuntament de Tiana (adreces personals de correu electrònic en desús facilitats de feia temps a l’Ajuntament i no publicitats enlloc), el grup municipal de Junts per Tiana voldria adreçar les següents preguntes a l’alcaldessa, Ester Pujol:

– Quina política de protecció de dades segueix aquest Ajuntament?

– De qui és responsabilitat vetllar per al bon ús de la base de dades amb els correus electrònics personals dels tianencs?

També voldríem tenir accés a la següent informació:

– Avaluació de riscos laborals dels llocs de treball de l’Ajuntament de Tiana

Les preguntes es van entrar al registre municipal via correu electrònic dimarts, 7 de juliol a la tarda.

Si ens vols fer arribar qualsevol incidència, problema o preocupació, pots fer-ho enviant un correu a: junts@juntstiana.cat. El govern a l’ombra de Junts t’escolta, analitza la situació i, si cal, la porta al ple.

(Foto de capçalera: La Local)

 

 

Et pot interessar

Escriu aquí el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.