Junts, tercera força política

Junts ha recollit 725 vots. És la tercera força política del poble i obté 2 regidors. Isaac Salvatiera i Cristina Comas entren al nou Ajuntament. És la primera vegada que una agrupació d’electors entra a l’Ajuntament i la primera vegada que un grup  nou salta a la tercera posició de cop. Junts es va presentar com a agrupació d’electors el mes de març i en dos mesos ha aconseguit el suport del 18’44% dels votants.

El missatge del poble

El cap de llista de Junts, Isaac Salvatierra valorava en directe a Ràdio Tiana els resultats en positiu i llegint el missatge que ha donat el poble a les urnes: “Ha quedat repartit. Però crec que ens fa ser més responsables a totes les forces polítiques per arribar a grans acords i treballar tots pel poble. És el missatge que ens han donat els ciutadans de Tiana de treballar entre tots, d’estendre les mans”.

En total han votat 3.960 tianencs i la participació ha estat del 60,91% , tres punts per sobre de fa 4 anys.

 

resultats

Taula de resulstats provisionals del Ministeri de l’Interior

 

Junts farà la valoració de resultats aquest dimarts en una assemblea oberta a tots aquells que ens heu votat, els que us voleu afegir al projecte activament i a la resta de tianencs que s’hi vulguin afegir.

Junts per Tiana es va presentar com a agrupació d’electors el 28 de març. Per nosaltres era inimaginable rebre aquest suport ampli en aquell moment. Gràcies a tots els que ens heu votat i a tots els que d’una manera o altre heu ajudat a donar forma al projecte.

JUNTS-7_mini

Et pot interessar

3 comentaris

Què n'opines?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.