Sant Jordi, a l’Espai Cultural

Els autors tianencs tornen a l’Espai Cultural aquest Sant Jordi. Vuit autors surten al carrrer el 23 i 24 d’abril. La terrassa de l’Espai Cultural acollirà, a més, la signatura de llibres de Quima Utrera, Ferran Vallespinós, Emíli Muñoz, Roger Tartera, Jordi Ferrando, Astrid Izquierdo i Bea Puerta.

Dins, omplirem l’espai del perfum tianenc. Volem respirar primavera i Tiana i per això l’Esperança Casas del Jardí Secret ha preparat una mostra de perfums “Tiana en essència“.

Com a novetat, aquest any, tindrem els llibres guanyadors del premi Agustí Vehí del Tiana Negra i un racó de lectura dedicat a Pau Riba on es podran trobar els seus llibres.

Un any més tindrem l’edició especial de Sant Jordi de Celler Quim Batlle i les joies en forma de rosa de plata d’en Pauet Riba.

Dins el projecte cultural de Junts per Tiana de promoure la cultura i l’art local i donar suport als escriptors locals, s’ha tornat a posar en marxa el Sant Jordi que posarà a la venda les últimes novetats d’escriptors i escriptores del poble i, també, llibres que ja no es poden trobar a les llibreries. Ho farem el 23 i 24 d’abril, a la terrassa de l’Espai Cultural.

Durant dos dies es podran comprar llibres d’autors tianencs, alguns d’ells ja fora de mercat, a l’Espai Cultural, en unes jornades dedicades a les lletres tianenques. A més, trobareu la segona edició del Llibre de les Masies de Xavier Rodrigo i Josep Salvatierra que vam recuperar en motiu de l’exposició “Les cases pairals de Tiana”.

També tindrem la música de Takeuchi Quartet i Jordi Picas. Els seus CDs estaran també a la venda.

Els autors

Entre els títols que es podran trobar hi ha els llibres dels autors tianencs Primitiva Rerverter, Roger Tartera, Astrid Izquierdo, els ex alcaldes Ferran Vallespinós i Emíli Muñoz, la periodista Quima Utrera, Jordi Ferrando, Astrid Izquierdo, Bea Puerta La Suelta i Moisès Queralt. A  més, comptarem amb la col·lecció de llibres de Lola Anglada i un racó especial per en Pau Riba.

L’Editorial Meteora col·labora amb els títols de la col·lecció infantil recuperant els llibres guanyadors del Concurs de Narració i Il·lustració Lola Anglada de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Tiana, editats els anys 90. A la secció infantil també trobareu “L’Increïble camí del tió” d’Albert Font i Pauet Riba, el líder de vendes del Sant Jordi 2021 a Tiana.

 

Horari de signatures

Dissabte, 23 d’abril

11 h – Quima Utrera

12 h – Ferran Vallespinós i Emili Muñoz

13 h – Astrid Izquierdo

17 h – Roger Tartera

18 h – Jordi Ferrando

L’exposició

El jardí Secret exposarà el dissabte 23 i el diumenge 24 les olors de Tiana. Una mostra artesanal que omplirà l’interior de l’Espai Cultural.

Esperança Casas: “Lluny de l’ús de consum del perfum d’alt contingut sintétic i de procés industrial, està el perfum artístic realitzat en materia natural i amb técnica artesana. Aquest tipus de perfum ha estat modelat en una estructura complexa, per a destapar el relat intangible de la seva creadora, desenvolupant el seu ritme cap el nas que conscientment o no l’interpretarà. Experimentar el perfum artístic a través de les històries que l’han dissenyat, és conjurar la imaginació en un repte per despertar l’hàbit de saber olorar”.

 

A més, posarem a la venda “Les olors de Sant Jordi”. Dos flascons d’1 ml. cadascun amb la olor de la rosa i del drac de la llegenda de Sant Jordi.

La rosa i el vi

Un any més el Celler Quim Batlle rega el Sant Jordi amb el seu vi DO Alella i la rosa.

 

En motiu de Sant Jordi, Junts per Tiana edita el punt de llibre Som Poble amb el que s’obsequiarà a tots els que compreu algun exemplar dels llibres que tindrem a la parada.

La mostra de Sant Jordi de l’Espai Cultural es podrà visitar el 23 i 24 d’abril. El dia de Sant Jordi, matí i tarda, i el dissabte al matí.

Et pot interessar

Un Comentari

Escriu aquí el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.