“Cosint Memòries”. L’art sorgit del confinament d’Ana Ferreira a l’Espai Cultural

L’art sorgit del confinament torna a l’Espai Cultural. I ho fa amb una nova artista, de Tiana, que a partir d’aquest dissabte 2 d’abril mostra al poble amb l’exposició “Cosint memòries”. L’Ana Ferreira es presenta amb un recull d’obres sorgides d’un treball personal, que ja s’ha pogut veure a Vic i que ara torna allà on es va crear, Tiana.

La inauguració serà dissabte, 2 d’abril a les 17 h.

Ana Ferreira: “Cosint Memòries” va començar el 2020, durant el primer gran confinament de les nostres vides. És un projecte familiar en el qual, la meva família i jo, a les petites estones que podíem sortir, recollíem pels camps de Tiana, les branques presents en els quadres. És un exercici de reflexió a la importància del quotidià i la seva conseqüent falta quan et trobes tants dies tancat a casa. Cosint memòries del passat i del present, busco reconstruir el món caòtic que porto a dins i que ens envolta. Avui més que ahir, necessitem reflexionar en el que realment és important.

L’Ana és natural de Porto, Portugal. Fa 14 anys que viu a Barcelona i 4 a Tiana. Va estudiar arquitectura a l’ETSAB de Barcelona i ha fet tallers d’aiguafort i il·lustració, però es considera autodidacta. El color i l’experimentació són els fils comuns al llarg de la seva obra. Sensible als temps que vivim, utilitzant-lo com a font per a les seves peces. Les seves obres varien des de tècniques i materials com una adaptació constant als canvis presents en la vida.

Ha participat en petites mostres d’art a Barcelona, així com en fires d’art locals. El maig de 2021 va guanyar un concurs intern a Morgan Stanley, un banc d’inversions, on es va mostrar la seva peça “Give Back” a Times Square.

L’Ana Ferreira és una de les artistes que va participar en la mostra col·lectiva “Tiana per la Pau” a l’Espai Cultural.

Horaris exposició

Del 2 al 17 d’abril a l’Espai Cultural. Avinguda Isaac Albéniz, 19.

Inauguració: dissabte, 2 d’abril. 17 h.

Visites entre setmana: de 17:30 h a 19:30 h.

Visites caps de setmana: d’11 h a 13:30 h.

Et pot interessar

Un Comentari

Escriu aquí el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.