Un nou govern per Tiana

El 15 de novembre el portaveu de Junts per Tiana, Isaac Salvatierra, va estendre la mà en roda de premsa als grups de l’oposició per redreçar la situació actual a l’Ajuntament de Tiana i formar un nou govern que es posi a treballar des de ja mateix per tirar endavant la gestió del dia a dia i els reptes que té el poble per als propers anys. Un govern que reculli el mandat d’il·lusió i transformació sorgit de les últimes eleccions municipals.

Estenem la mà al PSC i a Junts per Catalunya per tornar al punt on ens vam quedar l’endemà de les eleccions municipals. Proposem posar els comptadors a zero i fer el possible per superar la situació que viu ara mateix l’equip de govern.

Més enllà de la mala gestió del govern d’ERC, hi ha uns fets objectius: l’alcaldessa va ser investida per dos partits que li han acabat retirant el suport. Si ara es fes un ple d’investidura, Marta Martorell no podria sortir escollida perquè no va guanyar les eleccions i perquè ja no té el suport de Junts per Catalunya i el PSC.

La paraula moció de censura pot sonar forta i agressiva. Hem demanat a l’alcaldessa que faci un pas al costat i que accepti la realitat. I com que no el fa, des de l’agrupació d’electors Junts per Tiana fem el pas endavant i proposem la fórmula de la moció de censura, que és l’única que tenim al nostre abast per posar els comptadors a zero i formar un nou govern que amb capacitat de treball, que faci possible els reptes inajornables de Tiana, amb especial incidència en el poble educador, la justícia social, la millora de la qualitat de vida, el feminisme, la lluita contra l’emergència climàtica, el poble viu i un progrés econòmic compartit. Un govern optimista que ens permeti fer més poble i sortir amb totes les forces de la crisi de la Covid.

 

Et pot interessar

Escriu aquí el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.