“Fruites” de Daniel Aixelà, la propera exposició a l’Espai Cultural

Divendres, 15 d’octubre, l’Espai Cultural de Junts per Tiana acull una nova exposició. La mostra es podrà visitar fins al 31 d’octubre.

Daniel Aixelà i Sala porta la seva obra i exposa “Fruites”. Sis peces de gran format de fruites d’estiu i tardor: el meló d’Alger, el meló d’aigua, la magrana, la figa, la mandarina, el codony i un autoretrat.

Les obres estan pintades sobre Ukiyo, paper dels mestres japonesos Washi de 30 g/metre quadrat, de composició de 60% gampi i 40% cotó. Els colors i la tinta també són els seus tradicionals; “aquí la manera de pintar és com la nostra tradicional, quan pintem a l’aigua, com si fos aquarel·la o gouache, capa sobre capa, amb paciència i controlant l’aigua per tal que no s’escampi sense solta ni volta”, explica el mateix autor.

 

L’exposició es podrà visitar del 15 al 31 d’octubre, a l’Espai Cultural. Els dies de cada dia de 18 h a 20 h i els caps de setmana d’11 h a 14 h.

Inaugurem divendres, 15 d’octubre a les 18:30 h.

Daniel Aixelà

Daniel Aixelà i Sala va cursar estudis d’aquitectura i estudis d’Arts Aplicades i Oficis Artístics amb l’especialitat de Tapis amb Grau Garriga entre el 1970 i el 1973. El 2007 cursa en el Taller de Santiago Alonso, el 2010, oli a Da Vinci Escola d’Art, i el 2012 fins el 2021 estudia TPK a Art i Pensament Contemporani.

La seva vinculació amb Tiana es remunta a la Guerra Civil. La seva mare la va passar a Tiana, a la casa famíliar que s’havien fet els seus avis, i on encara ara hi viuen les seves germanes. En Daniel passava els estius a Tiana on ara exposarà per primer cop la seva obra.

 

Et pot interessar

Escriu aquí el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.