El Libro és el lugar, una peça única de l’art tianenc aquest Sant Jordi

Entre les peces d’art del món de la cultura de Tiana hi ha El Libro és el lugar. Un recull d’obres gràfiques originals d’artistes locals. Entre els autors que van participar en aquesta iniciativa artística editada l’any 2.000 hi ha Alvar Suñol, Mario Tarragó, Pauet Riba, Izqui, Oriol Aleu, Ricard Aymar, Josep Mª Galceran Fletxa, Eva Hibernia, Guillem Aguilar, Jordi Penyaranda i Jordi Santamaria.

L’any 2.000 es va fer una edició de 100 exemplars únics. Cada llibre és un objecte diferent i singular que relliga en el seu format diverses inquietuds convidant al lector a participar de l’aventura: habitar el lugar, un espai comú des d’on albirar la vida.

Hem habilitat un espai singular per poder veure el llibre i triar el que vulgueu comprar dins l’Espai Cultural els dies 23, 24 i 25 d’abril en motiu de Sant Jordi i les activitats que hem organitzat.

El libro és el lugar és una joia de l’art tianenc creat i ideat per l’Estudi. Un projecte col·lectiu de caràcter multidisciplinar produït i realitzat per l’Estudi promotors del qual en son Ricard Aymar, Izqui, Mario Tarragó i Jordi Santamaria.

Aquest Sant Jordi recuperem alguns exemplars i els posem a la venda com a una oportunitat única d’adquirir el llibre d’art.

Aquest llibre d’art és una obra de creació elaborada seguint un minuciós procés alhora artístic i artesanal, que compta ab la participació de set autors que utilitzen diferents tècniques, materials i suports per expressar-se com són la literatura, fotografia, dibuix, gravat, disseny, pintura, joieria, música…

El Libro és el lugar participa de la tradició del llibre d’artista que al llarg del segle XX ha elaborat la pàgina com un espai de creació: llibres únics en forma i continguts. Llibres objecte que es poden llegir, tocar o escoltar.

Una obra única i irrepetible. Cada llibre és diferent perquè dins hi ha els originals dels autors que es poden treure i emmarcar a casa.

El llibre es podrà veure a l’Espai Cultural i també tindrem exemplars per vendre.

Et pot interessar

Escriu aquí el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.