La teva veu al ple

Aquest 2021 som, més que mai, la teva veu als plens.

La situació excepcional de la Covid-19 ha provocat que els plens siguin telemàtics i que s’hagi hagut de prescindir de la part de control públic on els veïns i veïnes podien intervenir al final per expressar els seus neguits, les seves queixes i transmetre a l’equip de govern les seves preocupacions.

Des de Junts per Tiana hem activat un servei especial, amb una regidora a la vostra disposició, la regidora Núria Amado, que s’encarrega de rebre les vostres propostes, parlar-les amb vosaltres i traslladar-les al ple.

Des de fa dos anys i durant els darrers mesos hem estat en contacte amb els veïns i veïnes de diferents zones de Tiana per copsar les seves inquietuds i hem detectat diverses mancances i problemes com excessos de velocitats de vehicles, voreres i carrers en mal estat, manca de neteja de solars i zones boscoses, manca d’aparcament o problemes amb les arrels dels arbres, amb la neteja viària i amb els accessos per als vehicles de serveis i d’emergències

Perquè siguem la teva veu al ple només ens ho has de fer saber enviant un mail a junts@juntstiana.cat o un missatge al telèfon 682 44 15 47.

 

La teva veu al ple

 Gener 2021

  • Problemes d’accessibilitat, seguretat i contaminació acústica i ambiental al carrer Matas. Llegeix+

El regidor de l’equip de govern Jaume Dabra (ERC) no va recollir el prec que li vam fer al·legant que eren pocs veïns i veïnes els que es queixaven.

 

Febrer 2021

Capell: Estan fomentant una política d’antivalors

Susanna Capell: “Necessiten una mica més de resistència a la crítica, més respecte a la llibertat d’expressió i sobretot, el que demana la política local municipal que és practicar l’escolta activa. Estem fomentant una política d’antivalors”.

 

 

  • Veïns de can Gaietà, preocupats per com s’estan fent les millores en el parc Joan Armengol:

La regidora Núria Amado explica a l’equip de govern que els gabions de pedra que s’hi han posat no compleixen la normativa.

Et pot interessar

Escriu aquí el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.