Junts per Tiana portarà al ple municipal la reprovació del primer tinent d’alcalde Albert Sales per les seves declaracions sobre l’accessibilitat

L’agrupació d’electors i electores Junts per Tiana registrarà al ple municipal una proposta de reprovació del primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Tiana, Albert Sales, del grup municipal del PSC, per les seves declaracions sobre l’accessibilitat en el ple d’ahir dimarts.
L’accessibilitat universal és una conquesta social irreversible d’un dret fonamental que no pot ser ni denigrat, ni ridiculitzat, i molt menys per un càrrec públic.

L’accessibilitat universal està protegida per la llei. L’existència d’una normativa d’obligat compliment i la convicció que l’accessibilitat contribueix a la millora de la qualitat de vida de tota la ciutadania fan necessari incrementar els esforços per avançar cap al concepte d’accessibilitat universal i de disseny per a tothom.

Els últims anys han estat importants els avenços assolits pel reconeixement dels legítims drets i els corresponents deures de les persones amb discapacitat, però no són suficients. El ple municipal va aprovar el març del 2016 per unanimitat (PSC, Pdcat, Junts per Tiana, ERC, CUP i PP) una moció que instava el govern municipal a elaborar un Pla d’accessibilitat universal.

Els pobles i ciutats són de les persones que hi viuen. Un poble accessible és un poble més còmode i segur per a tothom, però, sobretot, és un poble més just i inclusiu.

Debat al ple municipal sobre accessibilitat universal 

Et pot interessar

Un Comentari

Què n'opines?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.