coronavirus mes poble creu vermella

Més de 7.200 visualitzacions a juntstiana.cat durant el confinament

Fa 2 mesos que vam engegar el web Quedatacasa, l’espai de trobada de la Tiana confinada.

En 2 mesos el web de Juntstiana.cat ha tingut 7.270 visualitzacions de pàgines i un total de 2.510 usuaris únics.

Durant tot aquest temps ens hem fet companyia i hem mirat de passar el confinament una mica més feliços, sobretot les primeres setmanes que van ser més dures. Ho hem fet gràcies a tots vosaltres. Gràcies als que heu enviat els vídeos i als que els heu compartit amb la família i heu fet vostre el lema Contra el coronavirus, més poble.

Avui tanquem aquest cicle amb una cançó que ens regala en Jero Castellà per a tots vosaltres: Junts. Una versió del tema de Jofre Bardagí que, com ell diu, reflecteix l’essència de l’agrupació d’electors i el projecte compartit amb tots vosaltres des del 2015 i que aquests dies han pres més força que mai.

 

 

Des de Junts per Tiana hem treballat aquests darrers dos mesos amb un pla per fer front al coronavirus. La proposta de Junts per Tiana de resposta al Covid–19 ha tingut 1.950 visites. Els comunicats sobre la situació a la residència municipal han rebut 2.418 visites.

 

Dades de visites al web juntstiana.cat durant el confinament

 

Avui volem donar-vos les gràcies a tots i totes i us volem fer un nou recordatori de prudència i responsabilitat a l’hora de sortir de casa en el procés de desconfinament. I us volem compartir la nostra feina en silenci d’aquests darrers dos mesos que podeu trobar aquí.

Et pot interessar

Escriu aquí el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.