Bon 2020

Deixem enrere un any ple d’emocions i de feina. La força dels 1.348 vots ens van fer guanyadors del vostre reconeixement i ens han donat l’encàrrec de treballar encara més i millor per Tiana. Al servei del poble, amb més força que mai. Amb noves il·lusions i un any per endavant que esperem que sigui encara millor que el que deixem enrere.

El 2020 ha de significar un punt d’inflexió. És un any rodó, i aquest simbolisme ens ha d’esperonar a pensar en gran. A entendre que no només hem de gestionar el dia a dia, ens cal imaginar com volem que sigui el poble l’any 2030, el 2040, el 2050… i anar fent camí. 

Només podrem fixar nous horitzons si assumim els reptes que tenim. Tenim el repte de fer el nostre poble ecològicament sostenible. Augmentar les energies renovables, afavorir la rehabilitació energètica dels edificis. Rieres més netes i segures, i adaptar-nos als riscos del canvi climàtic. Tenim un dèficit de mobilitat verda: falta transport públic, falta espai per als vianants, carrils bici… Hem de facilitar una economia diversa. Més comerç i noves oportunitats emprenedores. El model residencial que hem creat és insegur. Tenim un problema d’accés a l’habitatge assequible. El repte de l’envelliment actiu: vivim més, ens reproduïm menys. La població de més de 85 anys ha augmentat un 122% en 10 anys al poble. Un 18% de la gent gran viu sola a casa. La pròpia estructura del poble de carrers costeruts i voreres estretes és excloent per a les persones amb mobilitat reduïda.

Transició energètica, poble viu, drets socials, equitat de gènere, qualitat de vida, progrés econòmic compartit, modernització de l’Ajuntament. Som la primera força política del poble, amb un programa i un pla de govern avalat per les urnes. I tenim el deure de seguir treballant per respectar el mandat de canvi i il·lusió sorgit de les eleccions municipals.

Bon any 2020!

Et pot interessar

Escriu aquí el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.