Subhasta solidària d’art

El 21 de desembre farem la primera subhasta solidària a l’Espai Cultural. Helena Carreras cedeix part de la seva obra per a Tiana Solidària. Els beneficis es destinaran a les cistelles de Nadal del Banc d’aliments. Junts per Tiana obre l’espai cultural al primer acte solidari amb aquesta subhasta que començarà a les 18 h i que conduirà Isidre Mestres.

Totes les obres que estaran a la venda són d’Helena Carreras. Una col·lecció d’obres modelades a mà, úniques i irrepetibles.

Helena Carreras: “​Treballo amb la il·lusió d’aportar la meva sensibilitat a aquest món i, en especial, a l’observador que vibra amb la meva obra”.

L’Espai Cultural acollirà la mostra de les peces a partir del dilluns 16 de desembre, de 17 h a 20 h, perquè tothom qui ho vulgui hi pugui fer un cop d’ull. Les peces sortiràn a subhasta dissabte, 21 de desembre, a les 18 h de la tarda, en el marc de la festa de Nadal de Junts per Tiana. Hi haurà servei de datàfon per a poder fer els pagaments i una fila zero per als que vulguin col·laborar però no puguin participar en la subhasta presencialment. S’ha obert aquest compte per fer les donacions de la fila zero que ja està operatiu:

ES90 0081 0024 8200 0195 9298

No teniu excusa 😉

L’acte acabarà amb la música dels Bandabòlit.

Et pot interessar

Un Comentari

Què n'opines?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.