500 persones han visitat l’exposició ‘Alegria’

Durant el mes que s’ha pogut visitar la mostra d’artistes locals, més de 500 persones han visitat l’exposició ‘Alegria‘. La mostra col·lectiva d’artistes locals ha servit per inaugurar l’Espai Cultural que Junts per Tiana vol compartir amb tot el poble, i en especial amb entitats, col·lectius, associacions, artistes i professionals que necessiten un local per desenvolupar la seva creativitat i donar-la a conèixer.

L’Espai Cultural s’obre pas així com a referent del poble viu. Els propers dies farem públic el calendari d’activitats de les properes setmanes.

13 artistes de Tiana, reunits per primer cop, han donat forma a aquesta exposició col·lectiva que obre l’Espai Cultural de Junts per Tiana. Els germans Santilari, Marc Soldevila, Lola Anglada, Josep Ma Galceran ‘Fletxa‘, Mario Tarragó, Elena Llongueras, Roger, Lluc i Guillem Llimona, Joel Yeste, Bianca Batlle Nguema i Tomàs Atienza. Tots beuen, en part, de l’Àlvar. Padrí i mecenes, referent de molts d’ells, Àlvar Suñol, un dels pocs artistes modernistes vius, encomana l’ofici i la passió per la tècnica als seus deixebles i els porta cap a l’expressionisme i el realisme. Les 24 obres exposades n’han estat una mostra.

Present i futur de l’art tianenc unit al voltant de la il·lustradora Lola Anglada, filla adoptiva de Tiana, en el 35è aniversari de la seva mort. Un dibuix amb la Plaça de la Vila engalanada per Festa Major i el projecte dels frescos per a la parròquia de Sant Cebrià, rebutjats pel mossèn i mai realitzats, tanquen el cercle expressiu i perseverant d’aquesta Tiana d’art i cultura.

L’exposició s’ha pogut visitar durant un mes a l’Espai Cultural de Junts per Tiana i ha obert la sala a tots aquells que la necessitn per a fer reunions, noves exposicions, concerts, tallers i activitats de tot tipus.

Si voleu deixar anar la vostra credibilitat a l’Espai Cultural, podeu demanar el local clicant aqui.

Et pot interessar

Un Comentari

  • Josep Maria Goñi 28 d'octubre de 2019   Reply →

    Una excel·lent iniciativa. En un món on els polítics apoltronats no entenen que vol dir això de servir al poble de manera altruista i fan de la política el seu negoci particular, iniciatives com aquestes dignifiquen la classe política i serveixen per a millorar la seva imatge.

Què n'opines?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.