Junts per Tiana es reforça per dins

L’assemblea de Junts per Tiana ha escollit per unanimitat Gemma Liñán com a coordinadora de l’Assemblea de l’agrupació electoral i ha votat els membres del nou Consell de Coordinació. Liñán ha revalidat en una assemblea aquest dimarts al vespre el càrrec que exercia des del 2015 després de 4 anys com a coordinadora de l’assemblea.

Fins ara l’assemblea es regia per comissions de treball que ara estaran gestionades pel nou Consell de Coordinació. L’assemblea va aprovar després de les eleccions municipals la creació d’aquest nou organisme que està recollit en el reglament intern de l’agrupació d’electoral, creat per dotar d’estructura interna la formació política.

El Consell de Coordinació té capacitat executiva i exerceix la funció de coordinació. Els seus membres es renoven cada quatre anys.

Gemma Liñán renova el càrrec per culminar el projecte de Junts per Tiana que ha passat de ser la tercera força a la primera, guanyant les eleccions municipals amb 1.348 vots i 5 regidors.

 

“Aquest projecte és fruit de 4 anys de feina de moltes persones que han lluitat perquè Junts per Tiana fos un projecte polític fort. Estar-hi al capdavant és una gran responsabilitat davant el moment actual. Per a mi, acceptar de nou coordinar l’assemblea  és només possible per dos motius: per respecte als regidors i a la feina feta durant aquests 4 anys i per acabar d’encarrilar el projecte polític pel qual passa el futur de Tiana, que no tinc cap dubte, que és Junts per Tiana.”

 

 

El nou Consell de Coordinació està format per 7 persones:

Gemma Liñán

Gemma Liñán

Coordinació, comunicació i relacions institucionals

Jèssica Herrando

Jèssica Herrando

Secretaria i logística

Jordi Marí

Jordi Marí

Secretaria i logística

Dolors Suñol

Dolors Suñol

Comptabilitat i tresoreria

Xavi Bonet

Xavi Bonet

Estratègia política i suport al grup municipal

Vicenç Martí

Vicenç Martí

Estratègia política i suport al grup municipal

Isaac Salvatierra

Isaac Salvatierra

Portaveu grup municipal

El Consell de Coordinació vetllarà per al desenvolupament del projecte polític assumint el codi ètic i el programa electoral que defineix el model de poble des de la institució, les accions de l’assemblea i des de l’Espai Cultural, dirigit per Núria Fàbregas.

Junts per Tiana es reforça per dins amb un organisme que coordinarà totes les àrees.

 

 

El nou organigrama de Junts per Tiana dota l’agrupació d’electors d’una eina que treballa en paral·lel i coordinada amb els 5 regidors del grup municipal i que s’ocupa de gestionar l’agrupació d’electors legalment i de organitzar que l’acció política passi de la institució al carrer.

 

 

Junts per Tiana, segons el seu codi ètic, basa el seu treball pel poble en dos eixos bàsics: la institució i el carrer.  I amb el mateix objectiu és amb els quals han de treballar Assemblea i el Consell de Coordinació: donant suport al grup municipal i reforçant la línia política, i dinamitzant les accions de carrer que treballen per al poble més viu i més verd i millors serveis de qualitat.

Et pot interessar

Escriu aquí el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.