Isaac: “Ja és hora que el poble guanyi les eleccions”

“Ja estem marcant el temps històric i el rumb del nostre poble. Creiem que ha arribat el moment d’aquest canvi. Les millors esperances de Tiana estan posades en la seva gent. Ja és hora que el poble guanyi les eleccions. Ha arribat el moment que ens sentim tots  i totes representats. Som una agrupació d’electors. Gent del poble que un dia ens vam fer la pregunta de Kennedy: No et preguntis el que el teu poble pot fer per tu, pregunta el que tu pots fer pel teu poble. Amics i amigues, som poble. Hi ha una pregunta que es fa la gent: podran els de Junts o no podran?  Si podran o no podran. Ja som el vector principal de canvi polític al nostre poble. Estem tocant, construint, una majoria social nova que recuperi el futur pel nostre poble. Amb la il·lusió i el somriure que ens caracteritza. A Tiana, Junts per Tiana. Gràcies a tots i totes per donar-nos suport. Junts ho aconseguirem!”. Isaac Salvatierra.

 

Més de 140 persones van omplir la presentació d‘Isaac Salvatierra. El candidat de Junts per Tiana va exposar durant una conferència política de 30 minuts el model de poble i algunes de les accions concretes del programa electoral. Va ser el punt final d’un acte que va començar amb un concurs en què tot el públic va participar entregat i encuriosit per la intervenció de la periodista Laura Rosel, que va fer el perfil professional i personal de l’Isaac.

Un acte, de nou, ple d’emocions amb moments com aquests.

 

Et pot interessar

Escriu aquí el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.