Junts escull el candidat per a les eleccions municipals

Junts Tiana escollirà aquest dimecres, 16 de gener, el candidat que encapçalarà la llista per a les eleccions municipals i que optarà a l’alcaldia de Tiana.

Segons el punt 6 del reglament de l’agrupació d’electors, l’assemblea té entre les seves competències escollir el candidat/a electoral. El codi ètic aprovat el 2015 especifica que “les persones no presenten candidatures per a ser portaveu ni càrrec electe. Totes les persones són elegibles, formin part de l’assemblea o no”.

Per tant, l’assemblea proposarà la persona que creu que pot ser el millor alcalde/ssa per Tiana entre totes les persones del cens electoral, tal com ja es va fer el 2015. Un cop proposat el candidat, aquest ha d’acceptar i proposar el projecte electoral basat en els principis de l’agrupació d’electors. I per últim l’assemblea ratificarà el full de ruta exposat.

Qualsevol persona pot assistir a l’assemblea però només poden votar aquelles que han signat el codi ètic i han assistit a les dues últimes reunions.

Un cop acabada la reunió Junts Tiana farà públic el nom del candidat per aquestes eleccions municipals a la web, xarxes socials i a través dels mitjans de comunicació. N’informarà també als subscriptors del butlletí electrònic i els del grup de whatsapp.

La presentació del candidat de Junts es farà més endavant en un acte públic.

 

L’assemblea és dimecres, 16 de gener, a les 20:30 h, a la Sala d’Exposicions del Casal de Tiana.

 

Et pot interessar

Què n'opines?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.