Junts dóna el tret de sortida per a les eleccions municipals del 2019

L’assemblea de Junts per Tiana es reunirà aquest dimecres, 25 d’abril, per encetar el procés intern que l’ha de dur cap a les eleccions municipals del 26 de maig del 2019.

Just quan falta un any per als comicis locals, l’agrupació d’electors engega la màquina interna per a decidir el procés per triar el candidat, la llista i donar forma al programa electoral.

La reunió d’aquest dimecres suposa el tret de sortida, per tant, del camí cap a les eleccions municipals i és només la primera de les que es faran per anar definint tot el procés intern i la campanya electoral.

Junts per Tiana és una agrupació d’electors que va sorgir fa 3 anys de la plataforma Km0 creada per engegar un procés participatiu que donés forma al programa electoral i a la llista de candidats. Km0 es va presentar el gener del 2015 a la Sala Albéniz amb un acte i amb el lema “Es busca alcalde“.

El procés participatiu va donar lloc a Junts per Tiana i el seu programa electoral. Va ser un punt de partida que, amb Isaac Salvatierra com a cap de llista, va tenir uns resultats històrics.

El projecte va obtenir la confiança del 18% dels votants i va situar a Junts per Tiana com a tercera força política al poble a només 100 vots de la segona i 300 de la primera. L’agrupació d’electors, la primera en la història tianenca, va fer història també a l’hora d’entrar al consistori amb 725 vots i 2 regidors de cop, a menys de 100 vots d’aconseguir el tercer. Mai fins ara a Tiana cap formació política que s’havia presentat per primer cop a unes eleccions havia obtingut aquests resultats.

 

 

Ordre del dia

L’assemblea d’aquest dimecres 25 d’abril té un ordre del dia clar per establir les comissions de treball per a les diferents tasques que cal engegar, com ara la redacció del programa electoral, la configuració de la llista i l’elecció del candidat, així com el calendari que se seguirà des d’ara i fins al 26 de maig del 2019, dia de les eleccions municipals.

L’assemblea està oberta a tot el poble i per a poder-hi participar amb dret a vot cal haver signat el codi ètic i haver assistit a dues reunions previes.

La reunió és aquest dimecres, 25 d’abril, a les 20:30h, a la Sala d’Exposicions del Casal.

És un bon moment per conèixer des de dins Junts per Tiana i sumar-te activament al projecte!

Candidatura 2015

Et pot interessar

Escriu aquí el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.