Bones Festes!

Matins gelats,
migdies daurats.

Tardes mig fosques,
nits estrellades.

És temps d’hivern,
el sol no ofèn;
l’aire és fred,
l’amor, verd.

Esperança que val.
i passar, Bon Nadal!

(Joan Armengol i Moliner)

Abraçades Nadalenques

Un any més volem passar aquestes festes Junts. Junts per Tiana, et convida a compartir una bona estona i punts de vista. Ho farem al Passatge Sant Cebrià, el proper dissabte, 23 de desembre, a partir de les 11h, lloc de pas i racó perfecte per fer-la petar al cor del poble.

Farem un caldet i unes abraçades nadalenques. I en Pauet Riba ens explicarà “L’increïble camí del Tió”, a partir de  les 12h. Una història d’aventures on 3 tionets fan el viatge des del bosc dels tions fins a casa dels nens i nenes de Catalunya. Benvinguts a la màgia i l’aventura.

 

Et pot interessar

Escriu aquí el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.