Aturem l’activitat institucional fins l’1-O

Els regidors i regidores del PDeCAT-DC, Junts per Tiana i la CUP-PA a l’Ajuntament de Tiana hem acordat la suspensió de l’activitat institucional ordinària fins a l’1 d’octubre en protesta pel setge de l’Estat Espanyol intentant impedir amb tots els mitjans possibles la celebració del referèndum aprovat pel Parlament i el Govern de la Generalitat. També ho fem en protesta pel fet que no s’hagi respectat el mandat del ple municipal que insta l’alcaldessa a cedir els locals del poble per celebrar el referèndum. Arran d’aquesta decisió, aquesta tarda els regidors i regidores dels tres grups municipals no assistirem a les comissions informatives convocades.

Estem destinant tot el nostre temps a organitzar el referèndum de l’1 d’octubre i, com a càrrecs electes, legítimament representants del poble, és el nostre deure treballar per assolir els objectius als quals ens vam comprometre amb els tianencs i tianenques quan ens vam presentar als comicis de 2015.

Tampoc veiem clar assistir a unes comissions informatives de les quals, president i presidenta, afirmen a la premsa que ja són oposició, i el seu partit dóna per trencat el pacte, però que continuen actuant com a equip de govern i presidint les comissions.

Els tres grups també volem posar en valor el caràcter festiu i cívic de l’empaperada de diumenge passat en la qual molts tianencs i tianenques van fer exercici del seu dret a la llibertat d’expressió per reclamar poder votar en el referèndum de l’1 d’octubre. El civisme, el respecte i el bon ambient estan marcant les legítimes mobilitzacions d’aquests dies, al contrari del que l’alcaldessa ha volgut fer creure a la premsa.

Et pot interessar

Què n'opines?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.