A Tiana, votarem

Arran dels últims esdeveniments en relació al referèndum de l’1 d’octubre a Tiana, els regidors de l’Ajuntament de Tiana de PDeCAT-DC, Junts per Tiana i la CUP-CC volem manifestar el següent:Arran dels últims esdeveniments en relació al referèndum de l’1 d’octubre a Tiana, els regidors de l’Ajuntament de Tiana de PDeCAT-DC, Junts per Tiana i la CUP-CC volem manifestar el següent:

1) Els tres grups municipals hem fet i seguim fent tot el possible perquè a Tiana es voti com sempre l’1-O. Des de fa setmanes, treballem CUP, Junts i PDeCAT-DC amb coordinació amb el Govern de la Generalitat i ja tenim garantits els Representants de l’Administració i altres aspectes logístics. A Tiana es votarà. Estem fent tot el possible per garantir el dret dels veïns i veïnes de Tiana de pronunciar-se democràticament sobre el seu futur l’1 d’octubre.

2) La moció que s’aprovarà dimarts 12 de setembre al ple municipal instarà l’alcaldessa Esther Pujol a cedir els locals municipals pel referèndum i a activar la policia local per ordenar i dirigir el trànsit i per garantir el funcionament normal de la jornada electoral. El ple és la màxima expressió democràtica del poble. L’alcaldessa ha de respectar les decisions del ple municipal.

3) Totes les accions que el Govern de la Generalitat ha iniciat per organitzar el Referèndum estan basades en la llei aprovada el passat 6 de setembre i, per tant, són completament legals. Aquesta llei no és recurrible per cap altra instància perquè està basada en el dret a l’autodeterminació que té el poble català i tots els pobles del món i aprovada per majoria absoluta pel Parlament de Catalunya.

4) La via utilitzada pel Parlament i el Govern per convocar el referèndum és l’única possible. Hem arribat fins aquí perquè no queda un altre remei. La Generalitat ha intentat pactar amb el Govern de Madrid el referèndum. Fins a 18 vegades en 5 anys s’ha sol·licitat de manera oficial un referèndum acordat. Els mateixos que s’escuden en un TC deslegitimat són els mateixos que no volen que es voti.

5) Fem una crida a la ciutadania de Tiana perquè dimarts que ve vingui al ple municipal o a la plaça de la Vila per fer evident la voluntat dels tianencs i tianenques de poder votar com sempre per decidir de manera democràtica el nostre futur l’1 d’octubre.

Descarrega’t aquí la moció que s’aprovarà en el ple municipal perquè l’alcaldessa cedeixi els locals municipals per poder votar com sempre l’1 d’0ctubre.

  Moció referèndum (288,0 KiB)

Et pot interessar

Què n'opines?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.