L’Ajuntament de Tiana “complirà” les lleis del Parlament sobre l’1-O

Els grups sobiranistes de l’Ajuntament de Tiana han registrat la moció per garantir la celebració del referèndum de l’1 d’octubre al poble. La moció la signen PDeCAT-DC, Junts per Tiana, ERC i la CUP.

Amb l’aprovació de la moció, que compta amb el vot a favor dels quatre partits que la presenten i que amb 8 regidors representen majoria en el ple, es garantirà el compliment de les lleis del Parlament i els decrets del Govern sobre l’1-O i es garantirà que a Tiana es pugui votar en els col·legis electorals de sempre.

La decisió de presentar la moció es va prendre a la comissió de Transició Nacional, juntament amb les entitats sobiranistes ANC i Òmnium Cultural. En un comunicat, els impulsors de la moció expressen la voluntat de comprometre’s a garantir la celebració del referèndum a Tiana.

La moció es va registrar el divendres 28 de juliol i es debatrà en el ple del 12 de setembre.

Et pot interessar

Què n'opines?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.