L’Ajuntament de Tiana “complirà” les lleis del Parlament sobre l’1-O

Els grups sobiranistes de l’Ajuntament de Tiana han registrat la moció per garantir la celebració del referèndum de l’1 d’octubre al poble. La moció la signen PDeCAT-DC, Junts per Tiana, ERC i la CUP.

Amb l’aprovació de la moció, que compta amb el vot a favor dels quatre partits que la presenten i que amb 8 regidors representen majoria en el ple, es garantirà el compliment de les lleis del Parlament i els decrets del Govern sobre l’1-O i es garantirà que a Tiana es pugui votar en els col·legis electorals de sempre.

La decisió de presentar la moció es va prendre a la comissió de Transició Nacional, juntament amb les entitats sobiranistes ANC i Òmnium Cultural. En un comunicat, els impulsors de la moció expressen la voluntat de comprometre’s a garantir la celebració del referèndum a Tiana.

La moció es va registrar el divendres 28 de juliol i es debatrà en el ple del 12 de setembre.

Et pot interessar

Escriu aquí el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.