Cultura es posa les piles amb la Sala Albéniz

Després que Junts per Tiana portés al ple el mal estat de la Sala Albéniz i la necessitat de dignificar el teatre tianenc, el tema està ja en mans del Consell de Cultura.

En l’última reunió del 20 d’abril, es va traslladar a les entitats la necessitat de fer una avaluació de l’estat de la sala i les necessitats que calia resoldre i fer-ho a partir d’un “Taller de diagnosi”.

Les entitats s’hi van mostrar d’acord però van posar per davant de tot la necessitat de fer una auditoria tècnica per veure exactament les mancances, tal com havia demanat la regidora Cristina Comas en el ple municipal del mes de març.

Acció, reacció

El 30 de març Junts per Tiana va engegar a xarxes la campanya per dignificar la Sala Albéniz i el 4 d’abril es va portar el prec al ple municipal.

 

L’equip de govern no va negar el mal estat de l’equipament, el més utilitzat del poble, però tampoc va fer cap gest en el ple per resoldre ni el canvi de butaques ni les mancances estructurals. Amb tot, ja ha traslladat al Consell de Cultura la necessitat de fer un balanç  entre les entitats per avaluar l’estat del teatre i començar a arranjar el que es consideri més urgent.

L’exemple de la Sala Albéniz és un més dels temes de poble que Junts per Tiana posa a l’agenda política i que entra en els plans de l’equip de govern, quan aquest ni tant sols ho tenia previst ni havia detectat el problema.

Et pot interessar

Què n'opines?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.