Els problemes del c/ St Jordi i el silenci de l’equip de govern

El 23 de març el veïns del carrer Sant Jordi del número 1-3 de Tiana van entrar una instància (num 1.740) a l’Ajuntament reclamant millores sobre diferents aspectes que els afecten des de fa temps com:

  • La presència de gossos deslligats al parc del tramvia
  • La menjadora de gats de la zona
  • El mal estat del solar que hi ha al final del carrer: manca de neteja, de llum i de vigilància policial.

Davant el silenci administratiu, Junts per Tiana fa el següent prec:

Que es respongui la instància presentada pels veïns i s’emprenguin les mesures oportunes a la demanda veïnal que, com diuen els veïns, passa per portar a terme “una verdadera política de convivència”.

Prèvament a presentar aquest prec al ple, els veïns havien demanat a Junts per Tiana què fer davant aquests problemes. I després d’una reunió i de veure la situació, els vam recomanar entrar una instància a l’Ajuntament. Com sempre fem, en el cas que no hi hagi resposta, i sempre després de la petició dels veïns, els regidors de Junts intervenen i traslladen la problemàtica al ple.

Visites veïnals

Les visites veïnals formen part del treball dels regidors de Junts per copsar el pols del poble i les problemàtiques concretes de cada zona. A vegades ens truquen ells. I a vegades ho fem nosaltres.

Junts per Tiana treballa cada un dels temes que es porten al ple des de setmanes abans de presentar-los. I part d’aquest treball és també l’intercanvi d’impressions amb els veïns i trepitjar la zona afectada.

D’aquí surt, per exemple, el prec al ple sobre el vial de la Virreina, en què la reunió amb l’associació de veïns va ser clau; el prec sobre els robatoris a Les Costes i els Vessants; els problemes dels carrers Roderich Robert i Josep París; i dels pisos de lloguer social de can Gaietà.

Els regidors de Junts atenen la ciutadania els dilluns a l’Ajuntament, prèvia visita concertada. Però també adapten els horaris a cada cas. Podeu posar-vos en contacte amb Junts a: junts@juntstiana.cat

Et pot interessar

Què n'opines?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.