I si recuperem el casal d’estiu municipal?

Junts per Tiana ha demanat al ple municipal que es recuperi el casal d’estiu municipal com s’havia fet anys enrere al poble.

Els regidors de l’agrupació d’electors recullen així la petició que l’AMPA de l’escola Tiziana va fer al darrer Consell Escolar Municipal, a la que també s’hi va afegir l’AMPA de l’escola Lola Anglada. Un casal amb un sistema de beques per a les famílies amb menys ingressos. L’equip de govern es va comprometre en aquella reunió a estudiar-ho però davant la manca de notícies, el portaveu de Junts, Isaac Salvatierra, ho ha reclamat al ple.

 

Els últims anys els únics casals d’estiu que hi hagut a Tiana han estat de temàtica esportiva i cap ha estat municipal. O bé han estat iniciatives privades, o les AMPA’s han hagut d’organitzar el seu propi casal d’estiu.

Es demana un casal d’estiu amb un projecte pedagògic, de temàtica no esportiva, que permeti cobrir les necessitats de les famílies de Tiana durant el mes de juliol.

En el ple l’equip de govern diu que està estudiant fer un casal d’estiu i té pensat oferir beques per a les famílies que ho necessitin.

Foto de capçalera: La Local

Et pot interessar

Escriu aquí el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.