Salvatierra: “Hi ha veïns que ens aturen pel carrer, ens regalen idees i ens diuen ‘per quan governeu'”

Un any més, Junts per Tiana tanca l’any amb la festa de Nadal. Una festa oberta a tothom i punt d’intercanvi d’idees i propostes que volem que mica en mica arreli com una tradició més. Una tradició d’abraçades nadalenques, també, per tancar el segon any a l’Ajuntament i per encarar amb força el 2017.

El caldo, el pa torrat i els glops de vi amb el porró alçat han acompanyat la festa que aquest any ha tingut la banda sonora dels ADT en acústic. I, aliens a tot, els més menuts, centrats en fer els fanalets per a la nit de Reis.

“Per quan governeu”

Durant la festa, el portaveu de Junts, Isaac Salvatierra, ha agraït el suport de tots aquells veïns i veïnes que ens ajuden a treballar per fer una Tiana millor: “Hi ha veïns que ens aturen pel carrer, ens regalen idees i ens diuen ‘per quan governeu'”.

Fent balanç, Salvatierra, ha recordat que el primer any a l’Ajuntament, Junts per Tiana va veure “que des l’oposició es poden canviar les coses”. Ara, i amb la vista fixada en el futur i en el model de poble de l’agrupació d’electors, “hem vist que tot no es pot canviar” i que cal consolidar la formació com una alternativa de govern.

 

Junts dóna el 10% dels seus ingressos a Tiana Solidària

Tal com marca el codi ètic de Junts, l’agrupació d’electors ha fet el donatiu del 10% dels seus ingressos dels anys 2015 i 2016 a una entitat solidària. Els regidors, Isaac Salvatierra i Cristina Comas, van fer el lliurament, durant la festa, 352,07 euros a Tiana Solidària perquè els destini al banc d’aliments de la Parròquia que fa cada mes la cistella solidaria per a 41 famílies del poble.

 

Gràcies!

La festa de Nadal de Junts és un exemple més del treball en equip dels membres de l’assemblea que uneixen esforços. Des de fer el caldo, fins a portar els comptes de la formació política. En Toni Margalef, la Rosa Gil, la Mariona Cebrián, la Marina Perejuan, La Maria Teresa Mas, en Ferran Pasqual, l’Andrés Ortiz, en Carles Campos i la Gemma Liñán han fet possible tots els preparatius de la festa.

Però han calgut més mans i complicitats:

Gràcies a tots els comerços del Passatge Moragas per la seva implicació i col·laboració en la festa de Nadal: Tècnic Tiana, el Mussol de la Sort, Contxita Perelló, Casper, La Bagueria, Xocopau i Centre Veterinari Tiana.


Gràcies a la Georgina Salvatierra, en Miquel Perejuan, l’Antonio Liñán, en Guillem Cuní, Verd és bo, Restaurant Avi Mingo i cal Toni que s’han encarregat de l’ambientació de la festa, la fotografia i dels materials.

 


I gràcies també als ADT en acústic.

 

Fotos: Guillem Cuní per Junts per Tiana

Et pot interessar

Què n'opines?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.