Abraçades nadalenques

Un any més volem passar aquestes festes Junts. Junts per Tiana, et convida a compartir una bona estona i punts de vista. Ho farem al Passatge Moragas, el proper divendres 30 de desembre, a partir de les 18’30h, lloc de pas i racó perfecte per fer-la petar al cor del poble.

Farem un caldet, pa torrat i unes abraçades nadalenques. I els ADT hi posaran la música en directe. Els més petits podran distreure’s amb un taller de fanalets.

Durant la festa, Junts per Tiana farà el lliurament del donatiu solidari que marca el Codi Ètic de l’agrupació d’electors. Junts dóna el 10% dels ingressos que perceb el grup municipal a projectes d’interès social per al poble, escollits per l’assemblea. La donació aquest any es farà a Tiana Solidaria per a que la destini al banc d’aliments i a les necessitats que cregui que s’han de satisfer de les famílies que atenén l’entitat i la Parròquia de Tiana.

 

adt

 

La Festa de Nadal de Junts té un cost aproximat de 400 euros (pendents de tancar despeses) que es financien amb la subvenció que li correspon al grup municipal Junts per Tiana de l’Ajuntament de Tiana i els donatius de la ciutadania.

Tots els productes que s’ofereixen es compren a les botigues de Tiana. El caldo és fet a casa. El cuina el mateix dia en Toni Margalef. La festa és possible gràcies a la complicitat dels comerciants del Passatge Moragas.

Et pot interessar

Escriu aquí el teu comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.